Communicatie stage voorjaar 2016

Beschik je over een vlotte pen? Een sterk politiek inzicht? Een neus voor innovatieve projecten? Heb je bovendien een hands-on mentaliteit en veel goesting om ervaring op te doen op een politiek kabinet? We bieden een student of pas afgestudeerde een stage van enkele maanden aan  in de communicatiecel van het kabinet van Viceminister-president Annemie Turtelboom.

Je komt terecht in een dynamische omgeving, op het kruispunt van beleid, strategie en communicatie. Wij verwachten van jou dat je meewerkt bij de uitvoering hiervan: research, persberichten opstellen, nieuws monitoren, bezoeken plannen, speeches schrijven, social media beheren,.. Kortom, je gaat tijdens de stage aan de slag met alle mogelijke kanalen waarover een communicatiedienst beschikt. We verwachten van jou niet om braaf de regels te volgen, maar om de betreden paden te verlaten en ons te verrassen met je out-of-the-box ideeën.

Zie je deze uitdaging wel zitten? Stuur je CV + motivatiebrief naar stella.vansummeren@vlaanderen.be voor 31 maart 2016. Geef hierbij aan wanneer je beschikbaar bent. We bieden een stage van midden april tot eind juni-midden juli aan. Kandidaten op de shortlist worden uitgenodigd voor een gesprek.

Heb je geen ambitie voor een communicatiefunctie, maar wil je wel ervaring opdoen op een kabinet? Wij zijn steeds op zoek naar ambitieuze en talentvolle jongeren voor een stage in een van onze beleidscellen. Stuur je CV en motivatiebrief naar nick.bergmans@vlaanderen.be en we bekijken samen de mogelijkheden.

Share on:

Leave a comment