De platenkast van Annemie Turtelboom

Elke week gooit een bekende Vlaming zijn platencollectie op tafel bij Nostalgie. Deze week: Vlaams minister Annemie Turtelboom. Je hoort ze elke werkdag tussen 12 en 14u bij Stefan Ackermans in De Platenkast.

Bron: Het Belang van Limburg, maandag 2 november 2015

Queen – Don’t Stop Me Now

Een echte feelgoodsong. Muziek kan je triggeren en emoties losweken, maar op de cruciale momenten kan muziek je ook de broodnodige push geven. Van deze krijg ik heel veel energie.

Dire Straits – Sultans Of Swing

Ik luister veel muziek als ik sport. Ik download veel, mijn kinderen downloaden ook voor mij. Zo blijf ik mee. Maar soms keer ik gewoon terug naar muziek uit mijn jonge jaren, en daar hoort deze ‘Sultans Of Swing’ bij.

Adele – Skyfall

Ik ben een enorme fan van James Bond. Ik kijk echt heel hard uit naar ‘Spectre’. In de wereld van Bond is iedereen perfect: de vrouwen, de mannen, zelfs de schurken. De films zijn zo voorspelbaar, zo van de pot gerukt, maar o zo entertainend. En dat in combinatie met Adele: een superzangeres.

Guus Meeuwis – Het Is Een Nacht

Ik ga iets bekennen: ik zing nooit. Ik zing zelfs niet onder de douche. Dat wil ik niemand, en zeker niet mijn familie, aandoen. Maar als ik dit nummer hoor, denk ik: kon ik het maar.

Robbie Williams – Let Me Entertain You

Ik ga één keer per jaar met mijn zus en schoonzussen naar een concert. Deze zomer was dat het concert van Robbie Williams. Ik vertrok met gemengde gevoelens, maar die vielen van mij af zodra hij op het podium stond. Hoe hij die massa inpakte! In één knip had hij je mee in zijn verhaal.

Share on:

Leave a comment