Blogs

10 beroemdheden die de perfecte prins zouden zijn in Disney-films

Wie houdt er niet van de iconische prinsen in Disney-films? Met hun charmante uiterlijk en ridderlijke persoonlijkheden stellen de prinsen in deze films nooit teleur om je hart te laten bezwijmen, maar wat als deze prinsen in de wereld van Koreaans entertainment zouden komen? Hier zijn tien Koreaanse beroemdheden die geweldige Disney-prinsen zouden zijn!

  Flynn Rider: Park Seo Joon
  Flynn Rider maakt zijn opwachting in 'Tangled', bekend om zijn gemene opmerkingen, maar zijn lieve en zachte persoonlijkheid, Park Seo Joon, heeft keer op keer bewezen door zijn rollen in 'Fight For My Way' en 'She Was Pretty' dat hij kan zowel sarcastisch als lief uithalen.
  Hercules: Wonho
  Wonho staat bekend om zijn gespierde fit en is echt een realtime Hercules en zou verreweg de perfecte persoon zijn om in deze rol te passen. Bovendien is het feit dat deze man kan zingen ook een extra pluspunt voor de theatrale aspecten van deze film.
  Li Shang: BTS 'Jungkook'
  Li Shang, de zoon van een legercommandant met uitstekende strategische militaire vaardigheden Li Shang, moet een strenge training hebben ondergaan, maar het is zijn suffe kant die de charme is. Wie is er beter dan Jungkook van BTS om in deze rol te passen, want hij staat erom bekend graag te sporten en zal er alles aan doen om mede-LEGERS te beschermen, en we mogen de mannenknot ook niet vergeten; dat is altijd een pluspunt.
  Prins Eric: Jimin van BTS
  Jimin van BTS haalde de krantenkoppen tijdens de BBQ Summer Party in 2016 vanwege zijn griezelige gelijkenis met prins Eric uit 'The Little Mermaid'. Niet alleen dat, met Jimin's engelachtige stem en Ariel's zang, zou dit een harmonieuze combinatie zijn. Jimin toonde tenslotte zijn nasynchronisatievaardigheden in een van hun 'Run,BTS'-afleveringen, dus het lijdt geen twijfel dat hij de live-action Prince Eric zou maken.
  Prins Naveen: Nam Joo Hyuk
  Misschien komt het door zijn slimme en speelse persoonlijkheid uit 'Weightlifting Fairy, Kim Bok Joo', maar net zoals prins Naveen uit 'Princess and the Frog' een zorgeloze persoonlijkheid heeft, vervult Nam Joo Hyuk deze rol perfect met zijn jongensachtige charmes en ziet eruit.
  Prince Charming: GOT7 Jinyoung
  GOT7's Jinyoung is meerdere keren geprezen om zijn uitstekende manieren en etiquette ten opzichte van collega's en senioren; met een persoonlijkheid die zoveel om anderen geeft, is Jinyoung geschikt om over naties en koninkrijken te heersen en zou hij de perfecte prins zijn.
  Prins Philip: Seventeen's Vernon
  Alleen al het aura en de persona van Seventeen's Vernon straalt een prinselijke sfeer uit. Vernon heeft een verbluffende aanwezigheid en trekt daarom de aandacht van degenen in de kamer. Prins Philip van 'Doornroosje' staat bekend als een echte charmeur met zijn danskunsten, en ook Vernon is hierop geen uitzondering.
  De prins: Ji Chang Wook
  Als we aan prinsen denken, mogen we de meest klassieke en oudste prins uit 'Sneeuwwitje en de zeven dwergen' niet vergeten. Door zijn loyaliteit te bewijzen aan degenen van wie hij houdt en alles in het werk te stellen om hen te redden in tijden van moeilijkheden, in zijn rollen van 'K2' en 'Suspicious Partner', bewijst Ji Chang Wook dat hij een blijvertje is.


  Kristoff: Park Hyung Siko
  Park Hyung Sik, die bekend staat om zijn vriendelijke persoonlijkheid en grote morele steun, altijd de nodige steun biedend aan degenen van wie hij houdt, zou Kristoff van 'Frozen' halen, die altijd naast prinses Anna door dik en dun heeft gestaan.

  Aladdin: Kim Soo Hyun
  Kim Soo Hyun is een van de acteurs wiens repertoire zo enorm is, van het spelen van een alien in 'My Love from the Star', een traditionele koninklijke prins in 'Moon Embraces the Sun' en zijn meest recente werk van een geestelijke gezondheidszorg verpleegster in 'It's Okay to Not Be Okay' bewijst hij dat hij met elke rol die hij omarmt het perfect kan doen. Dus het zou een lust zijn om hem twee rollen in één te zien naspelen, aangezien Aladdin vermomd is van koninklijke afkomst te zijn.

Wie zijn enkele van je favoriete Disney-prinsen en wie denk je dat ze goed kunnen vertegenwoordigen?