Blogs

10 Bromance-momenten die onvergetelijk zijn


Wie houdt er niet van een goede bromance? De hechte vriendschap en de broers die elkaars rug toevertrouwden, zorgen voor een van de beste nevenverhaallijnen binnen een drama! Hier zijn 10 van de meest iconische en onvergetelijke bromance-momenten van enkele van je favoriete drama's!

1. Afstammelingen van de zon: Kapitein Yoo Shi Jin en Seo Dae Young

Met meer dan zeven miljoen views is de fanboy-scene waar Captain Yoo Shi Jin en zijn beste vriend Seo Dae Young gezamenlijk te zien zijn terwijl ze zingen en schreeuwen om Red Velvet's uitvoering van 'Dumb Dumb'. Wie houdt er niet van een uitstekend fanboy-moment?

2. Zakelijk voorstel: Kang Tae Moo en Cha Sung Hoon

Terwijl het een van de meest iconische scènes in dit drama wordt, zien we de liefde en zorg die Cha Sung Hoon heeft voor zijn medebroer en baas, hem helpend bij het aantrekken van zijn vest.

3. Opstarten: Nam Do San en Han Ji Pyeong

Deze twee kunnen niet meer tegengesteld aan elkaar zijn. Met de formele en chique Han Ji Pyeong versus de naïeve Nam Do San, nou ja, zoals het spreekwoord zegt, 'tegenpolen trekken elkaar aan'.

4. De Eeuwige Monarch Koning: Jo Eun Sup en Jo Yeong

Zelden krijgen kijkers te zien dat iemand twee rollen in één drama speelt, maar acteur Woo Do Hwan heeft de rollen van Jo Eun Sup en Jo Yeong naadloos weggewerkt.

5. Ze was mooi: Ji Sung Joon en Kim Shin Hyuk

Het hebben van de persoonlijkheden van Tom en Jerry, Ji Sung Hoon en Kim Shin Hyuk's bromance begint met een ruzie over een paar ondergoed; wat een interessant begin van een relatie, vind je niet?

6. Goblin: Goblin en Magere Hein
Meer dan de liefdeslijn tussen Goblin en de hoofdpersoon, wat de aandacht van kijkers trok, was de snarky en sarcastische vriendschap tussen Goblin en Magere Hein. Eerlijk is eerlijk, deze twee verdienen hun eigen serie, vind je niet?

7. Het is oké om niet oké te zijn: Moon Kang Tae en Moon Sang Tae

Moon Kang Tae is degene die de verantwoordelijke jongere broer is die altijd voor zijn oudere broer Sang Tae zorgt. De rollen worden echter omgedraaid, waarbij Sang Tae de schouder wordt waarop zijn jongere broer kan leunen in moeilijke tijden.

8. Ware schoonheid: Suho en Seo Joon

Er is niets beter dan een hechte vriendschap; hoewel hun vriendschap rotsachtig begint, groeit de relatie tussen Suho en Seo Joon na verloop van tijd uit tot iets veel groters.

9. School 2013: Go Nam Soon en Park Heung Soo

School 2013 legde de lat voor bromance behoorlijk hoog, maar het was niet alleen op het scherm dat Go Nam Soon en Park Heung Soo een geweldige chemie hadden; zelfs fans buiten het scherm kunnen de prachtige vriendschap zien die acteurs Lee Jong Suk en Kim Woo Bin hebben.

10. Crashlanding op jou: Seri Squad

Wie hield er niet van deze ploeg? Het was niet alleen het feit dat ze Seri's rug hadden, maar hoewel ze allemaal zulke verschillende persoonlijkheden hebben, maken deze vier er op de een of andere manier hun vriendschapswerk van.

Deel je favoriete bromance-momenten die we misschien hebben gemist?