Nieuws

10 covers van 'My Teenage Girl' die ons omver bliezen

'Mijn tienermeisje' is het hoofdonderwerp van ieders gesprekken geweest! Deze show zit boordevol getalenteerde toekomstige idolen en heeft ons herhaaldelijk ongelooflijke covers opgeleverd om van te genieten! Exclusief beschikbaar op Naver NOW, het wereldwijde auditieprogramma voor K-Pop meidengroep, 'My Teenage Girl', is beschikbaar gemaakt om van te genieten met uitgebreid beeldmateriaal dat je nergens anders kunt zien! Vraag je je af of je enkele hoogtepunten kunt bekijken voordat je de show induikt? Hier zijn tien covers van de show die ons wegblies!

10. Hoe je dat leuk vindt (oorsprong: BLACKPINK) & waarom niet (oorsprong: LOONA)

Als de 'eerste jaren' hun debuut maken in de show, kiezen ze ervoor om wat energieke en levendige covers van BLACKPINK en LOONA te doen. Kijk hoe deze rookies de moeilijkheden van 'How You Like That' en 'Why Not' beheersen terwijl ze samenwerken om te slagen in het programma. Spunky en vol jeugdige kracht, deze eerste jaren verscheuren deze nummers!

9. Bam (oorspronkelijk GFriend) & Uh-Oh (oorspronkelijk (G)I-DLE)

De vierdejaars lieten hun beste meisjesachtige kanten zien om de verschillende kanten van vrouwelijkheid vast te leggen die GFriend en (G)-IDLE belichamen. Uit deze voorstelling werden debuutgroepen geselecteerd, omdat veel van deze oudere deelnemers bewezen dat ze klaar waren om verder te gaan. We kunnen zien waarom! Ze klinken geweldig!

8. BOSS RICH (orig. DOJACAT – BOSS BITCH) - RAP-editie voor het derde en vierde jaar

Geen enkele realityshow in formatie is compleet zonder een aantal getalenteerde rappers die het vuur aan de schenen leggen! In plaats van een K-Pop-nummer te coveren, kozen de posities van het derde en vierde jaar voor een Rap-battle met een herwerkte vertolking van DOJA CAT's 'Boss Bitch', in plaats daarvan noemden ze het 'Boss Rich'. Een legendarisch podium gemaakt met YG-oefenervaring, deze derde- en vierdejaars rappers zijn echt idolen om naar te kijken!

7. Next Level (origineel aespa)

De strijd om de beste allrounder is een van de beste punten van My Teenage Girl. Omdat de show al hun sterkste troeven laat zien, merken we dat elke deelnemer zijn eigen flair meebrengt die kan wedijveren met Giselle, Ningning, Karina en Winter of aespa! Kijk uit voor deze specifiek!

6. Geld (oorspronkelijk: Lisa) - Allrounder in positiegevecht in het tweede jaar

Deze tweedejaars laten de vierdejaars niet alle lol hebben! Deze LISA-dekking is gemaakt als onderdeel van het tweedejaars allround selectieproces, en het is een dekking waarvan we denken dat LISA trots zou zijn.

5. LIKEY (oorsprong: TWICE) & HIP (oorsprong: MAMAMOO) - Selectie van debuutgroep 3e leerjaar

Terwijl ze streden om de selectie van de debuutgroep, streden derdejaars in eenheden die 'Likey' van TWICE en 'HIP' van MAMAMOO behandelden. Beide nummers ademen op verschillende manieren K-Pop's kenmerkende meidengroepflair uit. Ondanks het verschil in hun optreden, sieren ze allebei het podium met een geheel eigen charisma.

4. Decalcomanie (oorspronkelijk: MAMAMOO) - 1e & 2e jaar positiegevecht VOCAL editie

Deze eerste- en tweedejaars stagiaires gingen VIRAL na deze uitvoering van MAMAMOO's 'Decalcomanie'. In een strijd om zang werd deze groep een hot topic op internet toen fans naar hen toe stroomden om het talent dat ze uitstraalden te prijzen.

3. POWER (oorspronkelijk: LITTLE MIX) - 3e & 4e jaars positiewedstrijd DANCE editie

Deze evaluatie toonde het beeld van een complete idoolgroep. Vooral Kim Yuyeon, die de afleveringen eerder had gemist, doorbrak echt haar moeilijkheden om juryleden en publiek te vermaken met haar ware capaciteiten. Dansers verenigen zich voor deze cover van de Britse meidengroep Little Mix!

2. Hallo Dames (oorsprong: CL – Hallo Bitches) – 1e jaar vs. 4e jaar favoriet

Een epische strijd tussen de verse en de vaste. Een onvergetelijke etappe van eerstejaars tegen vierdejaars. Een opnieuw gemaakte versie van CL's 'Hello Bitches'. Wat heeft deze hoes niet?

1. Run de wereld (Origineel nummer: Beyonce)

Beide teams presenteerden een kwalitatief hoogstaand coverpodium waarin hun onwankelbare live zang en danskunsten werden gedemonstreerd. Beyonce is een kardinale klassieker die buitengewoon moeilijk te coveren is, of het nu door zang of dans is, laat staan ​​beide. 'My Teenage Girl' is de perfecte mix van het beste van zowel Oost- als West-mainstreammuziek, en deze cover-uitvoeringen laten dat precies zien!

BEKIJK HIER DE LINK OM MIJN TIENERMEISJE TE BEKIJKEN!

YouTube: https://www.youtube.com/channe...

Instagram: https://www.instagram.com/teen...
Twitter: https://twitter.com/Teenage_gi...

[Disclosure: dit artikel is gesponsord door NAVER]