Blogs

10 GOT7-nummers waarvan je niet wist dat ze werden geproduceerd door JB

Ik ben Jaebom , beter bekend als GOT7 's JB , zit vol talenten. Hij maakte zijn debuut als tekstschrijver in 2014 met het tweede EP-album van de groep 'KREEG LIEFDE' en het lied 'Slecht gedrag' . Sindsdien begon hij deel te nemen aan de productie van hun muziek met echt coole b-kantnummers en zelfs met geweldige titeltracks.

Hier zijn 10 nummers geproduceerd door de leider van GOT7:

1. JE BENT

Een eigentijdse popsong met een futuristische sound en romantische teksten. Het was het eerste titelnummer dat voornamelijk door hem werd geproduceerd, wat zijn groei als muzikant aantoont.

2. TIENER

Nummer geschreven en geproduceerd door JB.

De groep heeft gezegd dat dit nummer de kleur van GOT7 vertegenwoordigt en dat het een favoriet bij fans is.


3. KIJK
Titelnummer van GOT7's 8e EP 'Ogen op u'.

Het nummer gaat over eerlijk zijn met je eigen gevoelens als je iemand leuk vindt.

4. ÉÉN EN ALLEEN

Lied van hetzelfde album; ze werkten samen met voormalig SISTAR-lid Hyolyn

en voerde het lied in 'Fantastisch Duo 2' .

5. HUIS RUN

Departure is de vijfde extended play van Got7 en het was de eerste inzending in hun Flight Log-serie. De nummers 'Fly' en 'Home Run' werden gebruikt om het album te promoten.

6. ECLIPSE

Geschreven in samenwerking met JY Park en voornamelijk gecomponeerd door JB. Het was het titelnummer van hun album 'Spinning Top: tussen veiligheid en onveiligheid' .

7. PAGINA

Inbegrepen in hetzelfde album, het is een nummer met diepe teksten die JB's volwassenheid lieten zien in zijn schrijfvaardigheid.

8. FOCUS OP MIJ

Geschreven en gecomponeerd door JB en Yugyeom. De leden van de GOT7-eenheid demonstreerden geweldig teamwork door alle nummers van het ep-album te produceren.

9. DONDERDAG

Geprezen voor het kiezen van Jackson voor het refrein, aangezien experts zeiden dat zijn stem paste bij de gevoelens van het nummer. Donderdag werd gebruikt om het album als b-side track te promoten.

10. GEK

Uitgebracht in hun laatste album 'KLEURSTOF' , het is een nummer waar hij een grote synergie laat zien door te werken met 220VOLT . Het nummer doet ons denken aan een verliefdheidsmoment met iemand.

Laat ons in de comments weten welk nummer jij het leukst vindt! :)