Blogs

10 idolen die er het beste uitzagen in blauw haar

Blauw gekleurd haar is een van de moeilijkste kleuren om te onderhouden, maar het is mooi zolang het duurt! Hier zijn slechts tien van de idolen die er het beste uitzagen in hun blauwharige tijdperk!

1. BTS V

Taehyung had voor het eerst blauw haar tijdens BTS's Boy with Luv-tijdperk, toen ze nog meer internationale fans kregen. Veel nieuwe ARMY-leden vielen op het eerste gezicht voor V toen ze zagen hoe mooi hij eruitzag in blauw haar.

2. HyunA

Kan iemand HyunA's iconische Roll Deep-tijdperk vergeten, waar HyunA fascineerde in blauw, paars en groen haar?

3. UNIQ Wang Yibo

De favoriete kleur van Wang Yibo is misschien groen, omdat het hem motiveert om vooruit te gaan, maar veel van zijn fans denken dat hij er het beste uitziet in blauw haar.

4. (G)-IDLE Soojin

Tijdens de comeback van (G)-IDLE in april dit jaar, met pre-release Lion en het titelnummer, Oh my God, was Soojin blond geweest. Toen ze plotseling opdook met koningsblauw haar, vielen fans over de hele wereld opnieuw voor haar.

5. WJSN Cheng Xiao

Cheng Xiao wordt het vaakst gezien met golvend blauw haar, en het staat haar geweldig als het lang of kort is. Ze filmt momenteel echter een gamedrama, getiteld Falling into Your Smile, dus het kan even duren voordat fans haar zien terugkeren naar haar iconische blauwe haar.

6. NCT Jeno

NCT's Jeno onthulde onlangs zijn lichtblauwe haar, verbluffende fans overal op sociale media. Als je het SMTOWN LIVE Culture Humanity gratis wereldwijde concert op nieuwjaarsdag hebt gezien, heb je een close-up van Jeno's prachtige blauwe haar!

7. MAMAMOE Moonbyul


Met een naam die Moon Star in het Koreaans betekent, heeft Moonbyul altijd de esthetiek van de melkweg op zijn kop gezet. Ze wordt vaak gevonden met etherisch blauw, grijs en paars gekleurd haar!

8. ZEVENTIEN Mingyu


Terwijl hij Hit promootte, veroverde Mingyu in 2019 de hele CARAT-fandom toen hij zijn blauwe haar onthulde. Destijds was het twee jaar geleden dat hij eerder blauw haar had geprobeerd, dus fans waren enthousiast om zijn comeback te zien.

9. IU


Met een hittitelsong die letterlijk Blueming heet, tilt IU blauw haar naar een hoger niveau en ziet ze eruit als een etherische tuinfee in haar teaserafbeeldingen.

10. EXO Kai


Tijdens de meest recente comeback van EXO, Obsession, had Kai turkoois haar als onderdeel van zijn X-EXO-personage. Toen het groen was uitgewassen, werd Kai voor het eerst in blauw haar onthuld!

Welke haarkleuren wil je je favoriete idolen zien uitproberen? Laat het ons weten in de reacties hieronder!