Blogs

10 idolen die met nail art rockten

Tijdens sociale afstandstijden hebben veel mensen die hun plaatselijke nagelsalon niet kunnen bezoeken, de hobby ontwikkeld om thuis nail art te doen. Wil je nagels matchen met je favoriete Kpop-idolen? Hier zijn tien idolen die nail art-ontwerpen rockten!

1. G-IDLE Soyeon

Soyeon bracht normale nail art naar een hoger niveau met deze getekende vingertatoeages om het dark girl crush-concept van de G-IDLE te accentueren!

2. SHINee-sleutel

Wie zegt dat nagellak alleen van vrouwen is? SHINee's Key pronkte trots met zijn zwarte nagels in deze afbeelding door ermee te poseren dicht bij zijn gezicht.


3. MAMAMOE Hwasa

Een van de dingen waar Hwasa het meest bekend om staat, zijn haar prachtige en lange nagels.

Op I Live Alone deelde Hwasa de worsteling van het hebben van lange nagels, en hoe ze ooit een bloedneus kreeg door in haar neus te peuteren met haar lange nagels, en iedereen dacht dat ze zichzelf had overwerkt om een ​​bloedneus te krijgen!

4. EXO Xiumin

Tijdens de comeback van Kokobop van EXO was een van de hotste onderwerpen het dragen van nagellak door Xiumin in teaserfoto's en op comeback-podia.

Terugkijkend op het Wolf-tijdperk, lijkt het alsof hij geen onbekende is in nagellak en weet hoe goed het hem staat!

5. Jessi

Een van Jessi's iconische accessoires, samen met oorringen, zijn haar lange gemanicuurde nagels.

6. Sunmi

In tegenstelling tot de meeste nagelfanaten houdt Sunmi haar nagels graag kort en rond, wat ooit leidde tot geruchten over haar seksualiteit. Ze verduidelijkte echter dat het een gewoonte was uit de tijd dat Wonder Girls een band was, en dat ze haar nagels kort moest houden voor het bespelen van instrumenten.

Hoe dan ook, Sunmi is het perfecte voorbeeld dat bewijst dat je mooie nagels kunt hebben zonder ze onhandig lang te laten groeien!

7. Chungha

Chungha is ook een bekende fan van nail art en heeft vaak nagels die net zo glinsterend zijn als haar ogen op het podium!

8. KARD Jiwoo

Jiwoo vindt het heerlijk om haar nagels te laten doen, maar net als de rest van ons worstelt ze vaak met het onzorgvuldig breken ervan terwijl ze onderweg is. Bekijk deze schattige foto waar Jiwoo toegeeft hoe grappig ze denkt dat haar ongelijke nagels eruit zien!

9. SNSD Hyoyeon

Op MNET's Good Girl toonde Hyoyeon, naast de andere deelnemers, trots haar nail art terwijl de meisjes elkaar begroetten met mooie vingernagels.


10. CL

CL is een icoon voor gewaagde oogmake-up en even gewaagde nail art. Het lijkt erop dat zwart de perfecte kleur is voor de esthetiek van CL, zelfs na de dagen van 2NE1!