Blogs

10 interessante feiten die je waarschijnlijk nog niet wist over Dream Catcher!

Dromenvanger debuteerde in 2017, maar er zijn veel fans die pas onlangs begonnen de rockmeidengroep te steunen -of- misschien willen ze gewoon wat meer over hen weten. Daarom hebben we 10 interessante feiten verzameld over de meisjes dat als je het wist, je waarschijnlijk al een InSomnia bent!

10. Jiu, Sua, Siyeon, Yoohyeon en Dami debuteerden samen in 2014 als een groep genaamd MINX.

Ze hadden hun herdebuut in 2017 met Handong en Gahyeon als nieuwe leden.

9. Hun bedrijf werd opgericht door Ahn Myung Won en Kim Young Deuk, een duo dat bekend staat als E-tribe en die hits produceerde zoals 'Gee' van SNSD en 'U Go Girl' van Lee Hyori.

8. Siyeon maakte ongeveer 5 jaar deel uit van een band. Ze onthulde dat ze echt van rock houdt, een van haar favoriete groepen Warlock en ook ONE OK ROCK.

7. De prinses van Thailand, Royal Highness Mom Luang Rajadarasri Jayankura, is een grote fan van DreamCatcher. Ze ontmoette zelfs de groep terwijl ze Zuid-Korea bezocht.

6. Alle leden hebben een officiƫle naam in het Engels:

5. Ze zijn de tweede vrouwelijke groep van het bedrijf na DalShabet.

4. In februari 2018 werden ze de eerste vrouwelijke kpop-groep die een tournee door grote Europese steden voltooide om hun muziek op te voeren en met internationale fans om te gaan.

3. Hun bedrijf ging van 'Happy Face Entertainment' (2009-2019) naar letterlijk 'DreamCatcher Company' omdat ze de groep hun steun voor hen wilden tonen.

2. Elk lid vertegenwoordigt een nachtmerrie:

1. Ze hebben hun eigen app gelanceerd waar je met andere fans kunt communiceren en als eerste nieuwe selfies of andere coole dingen kunt maken!

In de tussentijd, Dromenvanger brachten hun eerste volledige album uit 'Dystopia: de boom van de taal' in februari en ze promoten momenteel een van hun b-kantnummers 'Zwart of wit' .