Nieuws

De 10 knapste mannelijke K-popartiesten van 2021

De standaard van schoonheid en knappe looks verandert in de loop van het tijdperk. Dit is met name het geval in de K-pop-industrie, met tientallen nieuwe idolen die elk jaar debuteren.

En elk jaar trokken nieuwe idolen de aandacht van fans en netizens met hun buitengewone beelden die ieders hart betoveren. Door verschillende nieuwe idolen die jaar na jaar verschijnen, zal de ranglijst van de knapste K-popartiest veranderen.

Eén netizen gedeeld in een online gemeenschap de lijst van de top 10 knapste K-popartiesten van 2021. Er waren elk jaar een paar bekende gezichten die op de lijst te zien waren, maar er kwamen ook nieuwe gezichten bij.

Dus zonder verder oponthoud, hier is de top 10 knapste mannelijke K-popartiesten van 2021, beginnend vanaf de 10e plaats!

10e plaats -ENHYPEN'sJake

9e plaats -de Boyz's Juyeon

8e plaats -NCT'sTaeyong

7e plaats -Verdwaalde kinderen'Hyunjin

6e plaats -SCHAT's Asahi


5e plaats -BTS'sJungkook

4e plaats -Zeventien'sMingyu

3de plaats -SCHAT's Haruto

2de plaats -BTS'sIN

1e plaats -ASTRO'sCha Eun Woo

netizens commentaar gegeven , ' Ik had verwacht dat Cha Eun Woo of V nummer 1 zou zijn, maar ik ben blij om te zien dat leden van TREASURE de lijst maken,' 'Ik denk dat Cha Eun Woo door de jaren heen altijd nummer 1 is', 'Ik ben blij dat er verschillende idolen zijn op deze lijst,' 'Ik ben het er absoluut mee eens dat de Japanse leden er zo goed uitzien', 'Ik geniet van deze lijst', 'Juyeon staat ook op de lijst', 'Ik dacht aan Taeyong en hij staat op de lijst, dus dat is goed, ' en ' Ik dacht dat V nummer 1 zou zijn, maar Cha Eun Woo ziet er ook heel goed uit.'