Blogs

11 K-Pop-dansen die geweldig zijn voor beginners

K-Pop-dansen kunnen behoorlijk intimiderend zijn met hun vaak complexe choreografie en snelle bewegingen. Niet alle dansen zijn echter zo moeilijk als ze lijken. Er zijn zelfs dansen die perfect zijn voor beginners. Bekijk deze dansen die je zelfs als beginner kunt leren!


TWEE KEER 'TT'

De choreografie van TWICE bestaat uit veel duidelijke en gemakkelijk te onthouden bewegingen die perfect zijn voor beginners.

IU's 'BBIBBI'

Hoewel deze choreografie eenvoudig is in vergelijking met andere idooldansen, is het nog steeds superleuk om te leren.

Big Bang's 'Bang Bang Bang'

Hoewel de bewegingen in het begin moeilijk lijken, is Bang Bang Bang vrij gemakkelijk om op te dansen en de bewegingen met een beetje inspanning te leren.

Momoland's 'Bboom Bboom'

Deze populaire dans is de perfecte plek om te beginnen met K-Pop-dans voor beginners. Het kan echter een beetje vermoeiend zijn!

2NE1's 'Ik ben de beste'

De choreografie voor dit nummer is een klassieker die een must is voor alle K-Pop-fans die willen leren dansen.

PSY's 'nieuwe gezicht'

Als je een beginner bent, is deze populaire dans perfect voor jou! Zolang je het refrein laag houdt, valt de rest van de dans mee.

BTS' 'Oorlog van Hormoon'

Als de andere BTS-choreografieën te intimiderend zijn, probeer dan de dans op War of Hormone te leren. Deze dans heeft meer gemakkelijk te volgen bewegingen die perfect zijn voor beginners.

Girls Generation's 'Gee'

Met een beetje oefening is deze dans relatief gemakkelijk te volgen voor beginners, omdat het een eenvoudige choreografie heeft.

GOT7's 'Precies goed'

Naast de moeilijke salto's in het begin, is de choreografie van GOT7 vrij gemakkelijk te volgen vanwege het langzamere tempo van het nummer.

'Shake It' van SISTAR

Een andere klassieke dans is Shake It van SISTAR. Deze leuke dans is gemakkelijk te leren met een beetje inspanning.

Black Pink's 'Ddu Du Ddu Du'

Deze trendy dans is een must als je een beginner bent. Als je het refrein eenmaal hebt geleerd, dans je binnen de kortste keren als Black Pink!