Drama's

Junho & Girls' Generation's YoonA van 14:00 uur herenigd in romantische komedie 'King the Land'

14:00 uur 'sjuni-en Meiden generatie 'sYoonAzullen herenigen in een gloednieuwe romantische komedie-dramaserie, na hun uitstekende chemie in de ' 2021 MBC Gayo Daejejeon '!

Junho en YoonA zijn gecast als hoofdrolspelers in drama getiteld ' koning van het land ' (werktitel), waarin de verhalen van hoteliers centraal staan. Eerst zal Junho de chaebol-zoon spelen van een topfamilie die een verzameling luxe hotel-, luchtvaart- en distributiebedrijven bezit, Goo Won . Gevangen in het heetst van een woeste erfenisstrijd, heeft Goo Won de hersens, elegantie en charmes om als winnaar uit de bus te komen. Hij is echter totaal ongeschoold op het gebied van romantiek.

Tegenover Junho speelt YoonA de rol van hotelier met een glimlach die de wereld kan opfleuren, Chun Sa Rang . Ze besluit hotelier te worden bij 'King the Land' vanwege haar gelukkigste jeugdherinnering, die in hetzelfde hotel plaatsvond.

Het drama wordt gezamenlijk geproduceerd door NPIO-entertainment en BY4M Studio , en zal naar verwachting beginnen met filmen in de komende herfst, 2022.

Wat vind je ervan dat Junho x YoonA samenwerkt in een romantische komedie?