Blogs

2019 K-Pop rookies die je moet kennen

2019 was een goed jaar voor K-Pop-fans. Naast geweldige comebacks en nieuwe releases, zijn er een aantal geweldige debuten geweest. Afgezien van de buitengewone debuten van grote namen als ITZY, TXT, en AB6IX , vonden ook veel getalenteerde groepen van kleinere bedrijven hun weg naar de K-Pop-industrie. Je zou ze hieronder moeten bekijken.

EVERGLOW

Op 18 maart debuteerde EVERGLOW onder Yuehua Entertainment met Bon Bon Chocolat, dat meteen een hit werd. Er zijn veel bekende gezichten onder de leden, waaronder eerdere deelnemers aan 'Produce 101' en 'Idol School'.

1de9

1THE9 is een jongensgroep gevormd door de top negen deelnemers aan het overlevingsprogramma 'Under Nineteen'. De groep debuteerde met Domino, dat werd geproduceerd door en met Crush.

ONEUS

Zes stagiaires van RBW Entertainment debuteerden op 9 januari met hun single Valkyrie en trokken al snel veel bekijks. De line-up omvat leden die streden op 'Produce 101' en 'Mix Nine.'

ONEVEN

Oorspronkelijk bekend als MAS, debuteerden de vijf leden opnieuw onder de naam ONEWE als de broergroep van ONEUS. Op 13 mei brachten ze hun single album ‘1/4’ uit, met het titelnummer Reminisce About All.

Kersenkogel

FNC Entertainment debuteerde op 21 januari met hun nieuwe 10-koppige meidengroep met de titelsong Q&A. De groep maakte onlangs een comeback met hun tweede single Love Adventure.

VERIVERY

In 2018 kondigde Jellyfish Entertainment aan dat ze voor het eerst in zes jaar sinds het debuut van VIXX een nieuwe jongensgroep zouden debuteren. Op 9 januari debuteerde VERIVERY met het titelnummer Ring Ring Ring.

1TEAM

Live Works Company debuteerde op 27 maart met een nieuwe jongensgroep. De leden, van wie sommigen concurrenten waren op 'Mix Nine', debuteerden met hun titelnummer Vibe

DRIE

EXID's broergroep Trei maakte officieel hun debuut onder Banana Culture met hun debuutalbum Born. De groep bestaat uit drie leden, van wie er twee streden op 'Mix Nine.'

BUNDIT

Deze vijfkoppige meidengroep van MNH Entertainment debuteerde op 10 april met 'Hocus Pocus' en heeft sinds hun debuut veel harten van fans veroverd.

Newkidd

Newkidd is een 7-koppige jongensgroep onder J-FLO Entertainment die officieel debuteerde op 25 april met Tu Eres. De line-up omvat een voormalige SM-stagiair, deelnemer aan een survivalprogramma en meer!

M.O.N.T

Fly Music Entertainment debuteerde op 4 januari met deze triogroep. De leden, die allemaal meededen aan 'Mix Nine', brachten hun single Will You Be My Girlfriend?

WARME PLAATS

Terwijl HOT PLACE oorspronkelijk debuteerde in 2014 met 19 leden, debuteerden ze onlangs opnieuw in maart met slechts vier leden en een knallende single, TMI.

ARGON

De zeskoppige jongensgroep debuteerde op 11 maart onder MSH Entertainment met 'Master Key'. De groep trok de aandacht van enkele fans die herkenden dat een van de leden een back-updanser was op de BTS' Wings-tour!