Nieuws

3 populaire NAVER Webtoons worden omgezet in animatieseries op Netflix

AKPOPHEF www.wikitree.co.kr

Op 24 november werd bekend dat: Netflix onthult de animatieserie van NAVER 's drie grote webtoons - ' Toren van God ,'' Adel, ' en ' God van de middelbare school .'

'Tower of God' vertelt het verhaal van een jongen die het grootste deel van zijn leven vastzat onder een mysterieuze toren. Deze jongen wordt gedreven om de toren te beklimmen om zijn enige vriend, Rachel, te vinden. 'Tower of God' werd al in 2010 gepubliceerd en stond in 2012 op de eerste plaats, gestemd door de lezers.

'Noblesse' werd vanaf 2007 gepubliceerd op het Naver Webtoon-platform en eindigde in 2019. Het plot volgt een krachtige vampier die 820 jaar slaapt. Hij ontwaakt in de huidige eeuw zonder kennis van de vooruitgang van de mensheid, technologie en wetenschap. Het verhaal begint zich te ontvouwen wanneer de hoofdpersoon, Rai, wakker wordt in een verlaten gebouw en hij als middelbare scholier lid wordt van de samenleving om zijn verleden te ontdekken.

'God of High School' begon in 2011 met publiceren en begon in 2014 met de officiƫle vertaling. De serie werd aangepast door de Japanse animatiestudio MAPPA en werd uitgezonden in juli 2020. De plot volgt het hoofdpersonage van Mori Jin, die is uitgenodigd om deel te nemen aan een Martial Arts-toernooi genaamd 'God of High School'. Deze webtoon-serie won de President's Award tijdens de Korea Contents Awards 2015.