Nieuws

4 van de 7 ENHYPEN-leden noemen BTS's V als hun rolmodel

tenasia.hankyung.com

Kim Taehyung 's impact op de 4e generatie K-pop is onmetelijk, en hij verstevigt zijn titel als de 'Idool van Idols' naarmate meer junior artiesten hem als hun rolmodel noemen. De nieuwste is een jonger idool vanINis hetzelfde label HYBE .

Op 27 april publiceerde het Japanse modetijdschrift Tokio nummer aanbevolen interviews met leden van de K-pop-jongensgroep IN HYPEN voor hun juninummer.

Gevraagd naar zijn persoonlijke carrièredoelen, zanger en danser Sunghoon geciteerd Taehyung als zijn rolmodel om een ​​topidool te worden . Hij ging verder met het prijzen van V als een idool 'zonder tekortkomingen.'

Sunghoon is niet het 1e lid van ENHYPEN dat Taehyung als rolmodel noemt, maar het 4e. Drie andere leden vertelden eerder hoe Taehyung hun leven heeft beïnvloed.

Visueel en vocalist lid Sunoo prees Taehyung omdat hij hem het vertrouwen had gegeven om een ​​carrière als fulltime artiest na te streven in een Aanplakbord interview en een radioprogramma.

Rapper en zanger lidJakebenadrukte Taehyung als zijn inspiratie voor het projecteren van kalme en zelfverzekerde karakters in muziekvideo's via zijn Weverse interview.

Danser en rapper lidJaynoemde Taehyung een rolmodel in zijn reis naar volwassenheid, en noemde ook V's gevoel voor mode als een invloed in zijn Weverse interview.

Taehyung's immense charisma en zelfvertrouwen, zowel op als buiten het podium, hebben hem tot een populair icoon van inspiratie gemaakt onder jongere artiesten en dit zal ongetwijfeld niet de laatste keer zijn dat we V als iemands rolmodel horen noemen.