Blogs

5 Aankomende K-Drama's die in mei 2022 verschijnen

Dit jaar wordt het nog groter dan 2021 voor K-Dramas. De liefde voor Koreaanse shows is de afgelopen jaren toegenomen. Kijkers anticiperen op de release van nieuwe series en blijven hun binge-lijst bijwerken. Het is relatief gewoon geworden dat iedereen inmiddels minstens een paar Kdrama's heeft bekeken. Gelukkig voor het publiek staan ​​er de komende maand en dit jaar nog veel geweldige shows op het programma.

Als je een liefhebber bent van Koreaanse shows en op zoek bent naar een serie om naar te kijken, dan hebben we hier de lijst met nieuwe Kdrama's die in mei 2022 uitkomen. Dit zijn enkele van de langverwachte shows die volgende maand worden uitgezonden.

2 MEI | Bloedig hart


Genre: Historisch, Romantiek

Vorm: Lee Joon,Kang Han-na, Jang Hyuk

Ook wel genoemd Rood enkel hart , volgt deze historische fictie het verhaal van een ambitieuze koning genaamd Lee Tae, die de kroon overnam na zijn vader, koning Seongjong. Het plot gaat over rebellie, hebzucht en woede. Het gaat over een arrogante koning en zijn onverdraagzame houding tegenover zijn volk.

6 MEI | Het geluid van magie


Genre: Muzikaal

Vorm: Ji Chang-Wook, Choi Sung-Eun, Hwang In-you

Je kunt het een miniserie noemen, aangezien is bevestigd dat deze Netflix-muzikale fantasie slechts zes afleveringen heeft. Het is gebaseerd op een webtoon genaamd ' Annarasumanara .’ De serie vertelt het verhaal van een goochelaar die in een verlaten pretpark woont en nooit oud wil worden. Aan de andere kant een meisje dat snel groot wil worden.

13 MEI | Rose Mansion


Genre: Thriller, Mysterie

Vorm: Lim Ji-yeon,Yoon Kyun-sang, Zoon Byung-ho

Er gebeurt veel in Rose Mansion met een vermiste persoon en verdachte buren. De dingen zijn niet zo gewoon als ze lijken. Onthoud gewoon: 'Schijn kan bedriegen.' Hoe meer je erin kijkt, hoe dieper het mysterie zich ontvouwt.

22 MEI | De familie Blauwe Huis


Genre: Politieke sitcom, Drama

Vorm: Cha In Pyo,Ye Ji-won, Kwon So-Hyun, Yoon Byung-hee

Het is een politieke satire waarbij de president wordt aangeduid als de ‘Blue House Tenant’, en we zien hoe het met hem in leiderschap wordt gedaan. Het land regeren en een stabiel dagelijks leven behouden, wordt ingewikkeld wanneer de spanning in het gezin wordt losgelaten.

25 MEI | Vooravond


Genre: Drama, Romantiek

Vorm: Seo Yea-ji, Lee Sang-yeob, Park Byung-eun, Yoo Sun.

Vooravond zal tegen het einde van de maand worden uitgezonden. Het verhaal van het drama gaat over een schokkende en intense echtscheidingszaak ter waarde van 2 biljoen gewonnen door een conglomeraat. Het heeft natuurlijk de ogen van het hele land erop gericht en verandert alles.

Naar welk drama kijk jij uit?