Blogs

5 drama-remakes die we willen zien en de droomcast

Heb je ooit dat gevoel gehad na het zien van een drama waarin je het gevoel had dat er iets tekortschoot?

Misschien was het de plot of de cast? Wat het ook is, terwijl we ons bezig houden met drama's, komen we die tegen waarvan we zouden willen dat ze op de een of andere manier werden vernieuwd. Gelukkig voor jou zijn hier vijf fans van K-drama's die samen met de droomcast een remake willen zien.

1. Goong (Princess Hours): Oorspronkelijk met Yoon Eun Hye en Joo Ji Hoon in de hoofdrol, draait 'Goong' om het gearrangeerde huwelijk tussen kroonprins Shin en zijn nieuwe bruid, Chae-Kyeong, om als monarchie te regeren in de 21e eeuw. Dit drama, gebaseerd op de populaire graphic novel 'Goong' van Park So Hee, werd in 2006 op televisie uitgezonden en won snel aan populariteit dankzij het grappige geklets tussen de koelbloedige kroonprins Shin en de sprankelende extraverte Chae-Kyeong. Bekend om hun scherts in 'The Business Proposal', zouden niemand minder dan Ahn Hyo Seob en Kim Se Jung perfect in deze rollen passen. Ahn Hyo Seob kan de tsundere-rol feilloos vervullen en Kim Se Jung, met haar van nature heldere persoonlijkheid, is de belichaming van Chae-Kyung.

2. Mijn naam is Kim Sam Binnenkort: Dit drama was een game-changer vanwege het liefdesverhaal met een aanzienlijk leeftijdsverschil tussen de personages en de acteurs zelf. Na het verhaal van een patissier genaamd Kim Sam Soon, gespeeld door Kim Sun Ah, die in de dertig wordt voortdurend geplaagd over haar gewicht en status als single, en de vriendelijke bakkerij-eigenaar, Jin Heon, gespeeld door Hyun Bin, tijdens een noodlottige ontmoeting uiteindelijk verliefd worden. Jung Hae In staat bekend om het veroveren van de harten van vrouwen, vooral oudere vrouwen, en zou perfect passen in de rol van Jin Heon, en het zou interessant zijn om zijn chemie te zien met Lee Jeong Eun, die bekend staat om haar verschillende rollen als oudere vrouwen in 'Parasiet' en 'Onze Blues'.

3. Koffieprins: De geur van koffiezetten roept herinneringen op, herinneringen aan het beruchte verhaal van een vrouw die zich als man vermomt om werk te vinden en een jonge CEO van een voedselimperium, en de romantiek die bloeit zodra ze elkaar ontmoeten. Met in de hoofdrollen Gong Yoo en Yoon Eun Hye, zorgde Coffee Prince voor veel gelach bij de kijkers. Maar het was niet alleen de chemie tussen de hoofdrollen, maar ook de bijrollen van de drie andere medewerkers binnen de coffeeshop die dit drama tot zo'n groot succes maakten. Hoewel de originele acteurs hun rol goed speelden, zou het geweldig zijn om Kim Soo Hyun de hoofdrol te zien spelen naast Lee Min Jung. Van Kim Soo Hyun is bekend dat ze enorm verschillende rollen op zich neemt en ze goed uitbeeldt, terwijl Lee Min Jung de tomboy-aura zou kunnen dragen. Het zou ook geweldig zijn om Kim Jae Wook zijn eerste rol als Noh Sun-Ki, Kang Ha Neul als Jin Ha Rim en Tang Jun Sang als Hwang Min Yeop te zien spelen.

4. Bloemenjongen Ramen-winkel: Het drama waardoor kijkers als geen ander naar ramen snakten, neemt het ramenrestaurant Yang Eun-Bi van haar vader over, gespeeld door Lee Chung Ah, en raakt verstrikt in een wervelwind van romantiek met Cha Chi Soo, die ze aanziet als een rijke CEO. De twist? Cha Chi Soo is geen rijke CEO, maar een verwende, brakke middelbare scholier. Dus wie zou passen in de rollen van Cha Chi Soo en Yang Eun-Bi, samen met de ondersteunende rollen van de arbeiders in de ramenwinkel? Het zou geweldig zijn om Kim Seon Ho een brakke middelbare scholier te zien spelen naast Kim Ji Won. Afgezien van deze twee past Kwak Do Yeon precies in de rol van Eun-Bi's jongere broer, Nam Joo Hyuk zou met zijn kalme persoonlijkheid geen probleem hebben om de rol voor Choi Kang Hyuk te vervullen, en het zou geweldig zijn om de vriendschap te zien tussen Hwang In Yeop en Lee Shin Young terwijl ze Cha Chi Soo volgen in zijn ramen-avonturen.

5. Vol huis: Fraude, schandalen en verraad van beste vrienden; hoe kan het nog erger worden? Door vast te zitten in een onverwacht huwelijk met een topacteur. Met Rain en Song Hye Kyo is 'Full House' een fanfictie die werkelijkheid is geworden. Han Ji Eun (Song Hye Kyo) stort zich in de bedrieglijke plannen van haar beste vrienden en maakt een reis naar het buitenland, maar in het vliegtuig zit ze toevallig naast Lee Yeong Jae (Rain), en laten we zeggen dat het is waar hun noodlottige romance begint. Vernieuw dit drama naar 2022, en het zou geweldig zijn om te zien dat Park Seo Joon de rol van topster Lee Yeong Jae op zich neemt en zijn tegenhanger Han Ji-Eun kan worden gespeeld door Jeon Yeo Bin.

Met zo veel K-drama's om te binge op deze dagen, laat ons weten wat enkele drama-remakes zijn die je zou willen zien, samen met wie je in die drama's zou gieten!