Blogs

5 keer bracht Henry Lau ons een serenade met gedenkwaardige OST's

Sinds zijn debuut als a Super Junior-M lid van zijn huidige reis als solist, Weegschaal babyHenry Lauheeft nooit nagelaten fans over de hele wereld te verbazen. Verre van een one-trick pony te zijn, heeft hij met succes naam gemaakt als een meertalig idool, multi-instrumentalist, songwriter, producer en acteur.

Een van zijn beste stempels als artiest is zijn karamelachtige zang, die elke luisteraar gemakkelijk elke keer zou kunnen bezwijmen. Hoewel zijn aanwezigheid in elke serie altijd een verademing is, raakt het anders als we zijn naam op OST's zien. Check deze vijf nummers van de Chinees-Canadese muzikant die de kijkervaring voor het publiek een stuk onvergetelijker maakten.

Jij bent het van Terwijl je sliep

De combinatie van Lee Jong Suk en Bae Suzy is niet alles Terwijl je sliep is bekend voor. Uit dit geliefde K-drama kwam een ​​van de meest populaire en LSS-waardige soundtracks aller tijden. Jij bent het plaatst Henry's verbluffende stem en voorliefde voor piano voorop en in het midden, langzaam opbouwend naar een grootse vrijlating van emoties die gewoon volledig ontroerend en bevredigend is.

Te mooi om waar te zijn van Dramawereld

Draait om de Amerikaanse studente Claire Duncan die op magische wijze haar favoriete Koreaanse tv-show binnenkomt, Dramawereld beschikt over een stel Hallyu-beroemdheden, waaronder Henry Lau. Zijn deelname aan dit comedy-drama eindigt echter niet in acteren, want hij schreef, componeerde, arrangeerde en zong het nummer ook Te mooi om waar te zijn. Het stuk houdt vanaf de top een meeslepende hook vast met zijn speelse gedempte gitaar en slaagt erin om meer liefde te winnen met een pakkende melodie en slimme inserts van meer instrumenten.

Fall In Luv van Beginnend historicus Goo Hae-ryung

Alles over deze rom-com uit 2019 sageuk is terecht verfrissend - een onconventionele behandeling van de dynamiek van het paar, de lichte en zonnige algehele sfeer en passende muziek die alleen kan worden neergezet met Henry's ontspannen en smaakvolle levering. In tegenstelling tot de meer gebruikelijke sentimentele OST's van historische drama's, Fall In Luv ligt aan de eigenzinnige, eigentijdse kant, die een aanvulling vormt op de progressieve liefdeslijn die door de hoofdpersonages wordt gebruikt.

Goed leven van Laatste recept

Elke SM-collab is altijd om voor te sterven, en dit nummer uit de film uit 2013 Laatste recept is altijd een plezier om naar te luisteren. Henry werkt samen met Girls' Generation Tiffany Young en siert de tracklist met een energiek levenslied dat de stemming aan het begin van elke dag zeker zal opfleuren. Hij maakt ook deel uit van de hoofdcast van de film als Mark, met Michelle Yeoh en Chin Han.

Wat te doen vanaf Lieve vreemdeling en ik

Henry werkt samen met NCT-lid en mede-Canadees Mark Lee om het op webtoon gebaseerde K-drama uit 2016 op te fleuren Lieve vreemdeling en ik met een relaxte jam die zeker een plekje in je playlist verdient. Zelfs als je de serie nog niet hebt gezien, wil je bij het horen van dit feel-good en gemakkelijke nummer het meteen opzoeken.