Nieuws

5 keer werden Celebrity-fanboys van BTS's V gespot terwijl ze zijn Merch . aan het buigen waren

Kim Taehyung 's celebrity fanclub groeit elk jaar naarmate meer beginnende K-pop idolen hem als hun rolmodel noemen, en meer gevestigde beroemdheden zichzelf trots tot een van zijn fans verklaren.

Afgezien van het onthullen van hun liefde voorINdoor middel van interviews en talkshows zijn sommigen nog een stap verder gegaan en hebben ze hun genegenheid getoond door zijn verschillende merch-producten te gebruiken en te laten zien.

Laten we eens kijken naar enkele van de recente voorbeelden.

1.Jayvan jongensgroepENHYPENhaastte zich om een ​​exemplaar te bemachtigen van Taehyung's D-Festa-poster tijdens het evenement nadat hij hoorde hem prezen. Jay heeft Taehyung eerder genoemd als een van zijn rolmodellen .

Op I-LAND deelde Jay ook zijn opwinding toen hij een V-deken van Taehyung zelf.

2. Zanger en acteur Park Ji Hoon noemde Taehyung zijn rolmodel sinds hij lid werd Produceer 101 . Hij is gespot met Taehyung's BT21 merch, TATA , bij meerdere gelegenheden, waaronder een shirt en een knuffel.

3. Thaise acteur, presentator en model Vier Vihokratana deelde verschillende merch op zijn Instagram-verhaal. Hij toonde zijn TATA-verzameling knuffels en bekers, evenals een foto van Taehyungs miniatuurbeeldje.

Vier. Park Jae Chan , singer-songwriter, acteur en lid van de jongensgroep DONGKIZ, die onlangs speelde in de K-dramaserie Semantic Error, werd in een recente video gezien met een enorme TATA-knuffel vast en knuffelde hem. Jaechan noemde Taehyung eerder al zijn rolmodel.

5. Japanse worstelaar Ga Shiozaki, die momenteel is aangemeld bij de Pro Wrestling NOAH, is een fan van Taehyung. Hij plaatste een selfie met een TATA-telefoonringhouder op zijn officiële Twitter-account.