Blogs

5 Koreaanse acteurs/idolen die perfect zouden zijn voor de live-action versies van onze favoriete webtoon-personages

Aanpassingen van webtoon worden steeds gebruikelijker in K-Drama's, en tegelijkertijd ziet de webtoon-wereld een sterke stijging van het aantal kijkers. Met een groter en meer wereldwijd publiek dat wordt aangetrokken door live-action versies van manhwa (Koreaanse webtoons), is de drang om het originele bronmateriaal te lezen ongekend hoog. Hoewel er binnenkort verschillende Koreaanse webtoons in de pijplijn zitten voor aanpassingen, waaronder de langverwachte bewerking van 'Yumi's Cells' met actrice Kim Go Eun en acteur Ahn Bo Hyun in de hoofdrollen, is het slechts een kwestie van tijd voordat enkele van onze favoriete webtoons worden ook aangepast.

Dit is wie we zouden casten als onze favoriete webtoon-personages waar we dol op zijn op het scherm!

Alwetende Reader's Viewpoint - Kim Dokja gespeeld doorSong Kango

Wanneer doomsday veel op zijn favoriete webtoon begint te lijken, realiseert Kim Dokja zich dat alleen hij de wereld kan redden van volledige vernietiging. Het personage Kim Dokja wordt beschreven als een gewone kantoormedewerker, maar gewapend met een helderziend begrip van de apocalyps, en hij wordt gedwongen zich op onvoorstelbare manieren te ontwikkelen. Song Kang zou zowel qua uiterlijk als concept perfect bij het personage passen. Gelukkig is deze webtoon al in gesprek om een ​​drama-aanpassing te krijgen, maar er is nog geen bevestiging over de casting aangekondigd.

Trash Of The Count's Family - Cale Henituse gespeeld doorBTS Jungkook

Wanneer de ziel van een 36-jarige man transmigreert naar het lichaam van een 18-jarige secundaire antagonist van een roman, Cale Henituse, door de wil van de God van de Dood, ontstaat er chaos, zoals het terecht zou moeten. In hoofdstuk 2 van de webtoon wordt Cale beschreven met ' Rood haar en een mooi fit lichaam. Het zou niet verkeerd zijn om te zeggen dat hij een lichaam had waarmee elke stijl er goed uit zou zien.' Hij is lastig, maar respectvol, zachtaardig en wijs. Als er iemand was die het karakter van Cale zou kunnen belichamen, zou het zeker BTS zijn' maknae Jungkook.

Solo Leveling - Sung Jin Woo gespeeld doorHwang In Yeop

Sung Jin Woo is de hoofdpersoon in de manhwa 'Solo Leveling', ook wel bekend als 'I Level Up Alone', die van de zwakste naar sterker gaat dan de sterkste, de god der goden. Wanneer 'de Poort' die de mensen- en de monsterwereld scheidt opengegooid wordt, moeten sommige uitverkoren mensen met krachten vechten voor hun voortbestaan ​​en dat van anderen. Jin Woo had geen hoop in deze wereld, maar dat verlangen totdat hij erachter kwam hoe hij alleen kon stijgen. Niet alleen lijkt Hwang In Yeop visueel opvallend veel op Sung Jin Woo, hij zou ook in staat zijn om de fijne kneepjes van dit personage perfect uit te voeren.

Descent of the Demon Master - Kang Jinho gespeeld doorLee Jae Wook

Een gemiddelde tiener Kang Jinho reïncarneert in het middeleeuwse China, waar hij de demonenmeester wordt, ook wel bekend als de Crimson Emperor. Zijn levensduur wordt echter drastisch verkort en hij wordt in zijn vorige leven weer wakker als een normaal mens, behalve dat al zijn krachten intact zijn. Hij realiseert zich snel dat demonen in deze wereld net zoveel bestaan ​​als in de andere, en alleen hij kan ze vernietigen. Lee Jae Wook, met zijn intense blik en vurige persoonlijkheid, zou perfect zijn om Kang Jinho te spelen.

Lookism - Park Hyung Seok gespeeld doorNam Joo Hyuk

De term 'lookism' verwijst naar de voorkeursbehandeling die wordt gegeven aan degenen met conventioneel aantrekkelijke kenmerken en discriminatie die wordt gegeven aan degenen die dat niet hebben. In deze webtoon kan onze hoofdrolspeler Park Hyung Seok schakelen tussen twee totaal verschillende lichamen en zijn bewustzijn naar believen overdragen. Nam Joo Hyuk zou perfect zijn voor de rol van Park Hyung Seok, zowel in zijn oorspronkelijke als in zijn tweede lichaam, dat uiteindelijk identiek wordt aan zijn oorspronkelijke lichaam.

Noblesse - Rai gespeeld doorJAY B

De definitie van overmeesterd, Raizel of liever Cadis Etrama Di Raizel is de hoofdpersoon van de populaire manhwa 'Noblesse'. Hij is onmetelijk knap en de elegantie gepersonifieerd. Raizel is meer dan tweeduizend jaar oud, maar ziet eruit alsof hij 18 is en gaat naar een gewone middelbare school om meer te weten te komen over het sterfelijke rijk. Hij is verbijsterd door de moderne wereld, maar behoudt een stoïcijnse en rustige houding. Hij is de Noblesse, het sterkste lid van het edele ras, en symboliseert macht als de beschermer, rechter en beul van de edelen in het manhwa-universum. Er had geen perfectere pasvorm voor dit personage kunnen zijn dan JAY B, met zijn ontembare aard en etherische schoonheid.

Today Living With You - Jaehyuk gespeeld doorRowoonen Wonyoung gespeeld doorWonho

'Today I Live With You' is een romantische webtoon waarin een meisje dat erg verliefd is op haar beste jeugdvriend, besluit te gaan daten om hem uit haar gedachten te krijgen. Het lot is snel voor haar omdat ze een lange, blonde en beeldschone man tegen het lijf loopt die klaar staat om haar van de grond te krijgen, als ze hem dat maar toestond. Rowoon zou zonder twijfel de perfecte acteur zijn om Jaehyuk te spelen, de beste jeugdvriend van onze heldin Dohee, en Wonho zou geweldig zijn als Wonyoung.