Blogs

5 Koreaanse recepten om je innerlijke fijnproever te bevredigen

Mukbangs zijn niets nieuws in de Koreaanse cultuur, en zelfs enkele van onze favoriete sterren staan ​​bekend als fijnproevers, die zelfs stappen ondernemen om hun eigen recepten te creëren door verschillende gerechten te mixen en matchen. Temidden van hun drukke schema's, zijn hier vijf recepten van Koreaanse sterren die je zelf kunt proberen om je innerlijke fijnproever in een mum van tijd tevreden te stellen!

1. GOT7 'Mark's Ramen: Met een kom ramen en tteokbokki kan niets mis gaan. Wat is er niet leuk aan dit gerecht? De combinatie van zout en pittig en de oeuvre, kleverige cheese pull, is gewoon de kus van de chef.
-Advertentie- Overslaan2. Parkeer NaRae's Peach Granola: Vergeet acai bowls of smoothies in de ochtend; De perzikgranola van Park Na Rae is een geweldige manier om je dag te beginnen! Geen fan van een zoet ontbijt? Probeer dit recept als dessert!3. NCT Jaemin's Spam Mayo Rijstkom: We kennen allemaal de beroemde TikTok-zalmrijstkom, maar zelfs voordat de zalmrijstkom populair werd, liet Jaemin van NCT ons kennismaken met een wereld van verrukkingen, een combinatie van romige mayo die de zoute smaak van de spam doorbreekt, allemaal gemengd in een dampende kom met hete rijst kun je niet fout gaan met dit gerecht.4. Itzy Yuna's roerei-toast: Altijd al aan het nadenken welke spread je op je toast moet doen? Yuna heeft de oplossing voor u. Waarom voeg je niet alle beleg toe die je wilt, en om het nog lekkerder te maken, voeg je wat roerei toe voor je dagelijkse dosis proteïne! Je hebt de romige smaak van de pindakaas, de zoetheid van de aardbeienjam en de scherpte van de roomkaas; dit gerecht biedt een geweldige mix van smaken.5. Lee Hyo Ri's Bad Girl Pizza: Wie had ooit gedacht dat chocolade op pizza iets lekkers zou zijn? Zeker om je zoetekauw te stillen, kun je nooit fout gaan met chocolade en pindakaas, en het kraken van amandelen bovenop maakt dit gerecht echt decadent.

Heb je een van deze gerechten geprobeerd? Zo ja, vertel ons welke jouw favoriet is!

Rond het web