Nieuws

5 Opkomende mannelijke acteurs van tussen de 20 en 30 die klaar zijn om terug te keren naar acteren na het voltooien van hun militaire dienst

n.nieuws.naver.com

Verwacht wordt dat vijf opkomende mannelijke acteurs van tussen de twintig en dertig terug op het scherm komen na ontslag uit militaire dienst. Het zijn Lee Junho van 14:00 uur, DO Kyungsoo van EXO, Yoon Doo Joon van HIGHLIGHT, Park Hyung Sik en Lee Jong Suk.

Lee Jun
is actief geweest met de volledige groepsactiviteiten van 14.00 uur en verschillende variétéshows sinds hij in maart 2021 uit militaire dienst werd ontslagen. Hij zal de nieuwe historische fantasy-dramaserie van MBC leiden 'De rode mouwmanchet' .' Het drama gaat op 5 november in première.

Junho speelt een perfectionistische kroonprins, Lee San, ook bekend als Yi San, die later koning Jeongjo van Joseon wordt. Junho is klaar om het hart van de kijker te veroveren door zijn charismatische vorst en acteervaardigheid. Hij staat bekend als een getalenteerde acteur die in verschillende drama's verscheen, zoals: Chief Kim . van KBS2 en tvN's bekentenis .

==

De volgende opkomende mannelijke acteur is EXO's Kyung Soo (DO) . Kyung Soo speelt de mannelijke hoofdrol in een Koreaanse remake van de Taiwanese film uit 2008 getiteld 'Geheim.' Naar verluidt zal hij het komende drama leiden 'Echte zwaardwedstrijd' die zich bezighoudt met corruptie in het openbaar ministerie.

==

Lee Jong Suk keert terug naar het nieuwe drama van tvN op het kleine scherm 'Grote Muis.' Het is zijn eerste drama sinds hij werd ontslagen uit militaire dienst. 'Grote mond' toont het verhaal van een advocaat, Park Chang Ho, met een slagingspercentage van 10%.

Hij werkt samen met Im YoonA, die de rol speelt van Ko Mi Ho, een mooie verpleegster en ook de vrouw van Park Chang Ho. 'Grote mond' staat gepland voor première in 2022.

==

Terwijl Park Hyung Siko begint zijn eerste werk met tvN's nieuwe drama 'Geluk' sinds hij in januari 2021 uit militaire dienst werd ontslagen. Het drama gaat naar verwachting in november 2021 in première.

'Geluk'
is een thrillerserie over de strijd en overleving van personages in geïsoleerde appartementen na een infectieziektepauze. Van elk personage wordt verwacht dat het een spannende spanning geeft als een psychologische strijd.

==

Tenslotte, Yoon Doo Joon zal terugkomen als acteur na het voltooien van zijn activiteiten in de volledige groepsactiviteiten van HIGHLIGHT. Doo Joon heeft zijn verschijning in het nieuwe drama bevestigd 'Er is geen Goo Pil-Soo.'

Hij speelt de rol van genie en toekomstige oprichter van een startend bedrijf. Hij is de zoon van Goo Pil Soo, gespeeld door Kwak Do Won. Doo Joon heeft stabiele acteervaardigheden getoond in tvN's Let's Eat serie, MBC's Plop Plop LOVE, en Radio Romantiek van KBS2 .

Een drama-functionaris zei: 'Er was een tijd dat er een tekort was aan mannelijke hoofdrolspelers van in de twintig en dertig, maar de verwachting is dat er een nieuwe wind zal waaien in de omroepsector met de rijzende sterren die terugkomen van militaire dienst. De concurrentie zal naar verwachting toenemen.'