Blogs

5 paar Koreaanse beroemdheden die in het echte leven dierbare beste vrienden zijn

Er zijn enkele Koreaanse beroemdheden wiens vriendschappen net zo beroemd zijn als hun muziek/drama's/films. Enkele voorbeelden van hetzelfde zijn de beroemde Wooga Squad (inclusiefBTS IN,Park Seo Joon,Choi Woo Shiko,Park Hyung Shiko, en Peakboy ) en de Parka Squad, inclusiefEXO'sWanneer,SHINee'sTaemin,SPETTER'sTimoteüs, BTS'JiminenHa Sung-woon.Nam Joo HyukenJi Soo,Park Bo Gumen BTS V,Lee Sung KyungenKim Go Eunzijn ook populaire paren als het gaat om vriendschappen. Er zijn echter ook enkele waardevolle vriendschappen in de Koreaanse entertainmentindustrie waar velen niets van weten.

Song Hye KyoenYoo Ah In

Twee van de beste Hallyu-sterren van Zuid-Korea zijn eigenlijk beste vrienden en dat al heel lang. Ze zijn samen op tijdschriftomslagen verschenen en moedigen elkaar ook aan voor hun projecten. Een ding dat ze volledig duidelijk hebben gemaakt, is dat ze altijd door dik en dun aan elkaars zijde zullen staan.

IUenYoo In Na

Ondanks een aanzienlijk leeftijdsverschil tussen de twee, zijn IU en Yoo In Na echte soulmates. Beiden zorgen voor en leunen op elkaar en hun vriendschap gaat ver terug. De twee wonen zelfs in hetzelfde gebouw en zijn vaak bij elkaar. Op een aflevering van JTBC's ' 7,7 miljard liefde ', Yoo In Na vertelde dat ze niet kon trouwen vanwege IU omdat ze een pact hadden gesloten om niet te trouwen. Hoeveel schattiger kunnen deze twee nog worden?

Lee Jong SukenKim Woo Bin

Een van de meest hartverwarmende vriendschappen in de branche is die van Lee Jong Suk en Kim Woo Bin. Ze zijn al vrienden sinds het begin van hun carrière als modellen, en het is sterker dan ooit. Ze zijn niet alleen een visuele explosie wanneer ze samen zijn, maar ze zijn ook de definitie van beste vrienddoelen.

Lee Dong WookenGong Yoo

De meest iconische beste vrienden op deze lijst, Lee Dong Wook en Gong Yoo, waren altijd al close, maar ze kwamen nog dichterbij na ' Kobold .' Gong Yoo was ook de superieur van Lee Dong Wook tijdens zijn militaire dienstperiode. De twee hebben sindsdien veel voorbeelden van hun vriendschap gedeeld. Gong Yoo verschijnt niet in talkshows omdat hij dat liever niet doet, maar hij maakte alleen een uitzondering voor Lee Dong Wook's ' Omdat ik het wil ’ omdat hij zich zo op zijn gemak voelde bij hem. Daar vertelde Gong Yoo dat Lee Dong Wook hem 'Kke Bi' noemt (afgeleid van 'dokkaebi' of het Koreaanse woord voor Goblin) en hij hem 'Dong Seung' noemt (een combinatie van de naam van Lee Dong Wook en het Koreaanse woord voor grimmig maaimachine).

Jo In Sungen EXO'sDOEN

Jo In Sung en D.O leerden elkaar kennen op de set van ‘ Het is oké dat is liefde ’ waar ze al snel dol op elkaar werden. Ze hebben sindsdien een heel mooie vriendschap onderhouden en Jo In Sung zei zelfs dat D.O vaak bij hem thuis langskomt om te eten. Hoe kostbaar is dat?