Blogs

5 vrouwelijke K-Pop-idolen die een perfect contrast laten zien in hun zachte meid versus Insta-baddie-esthetiek

De esthetiek, die aanvankelijk een tak van de filosofie was die zich bezighield met de vragen van schoonheid en de waardering daarvan, heeft nu een meer algemene betekenis gekregen die bij deze tijd past. Het heeft echter nog steeds betrekking op uiterlijk, visuals en hoe men zichzelf presenteert. In een informele discussie zijn er een aantal esthetieken die de stijl van een persoon bepalen. Deze omvatten bijvoorbeeld cottage core, dark academia, fairy, normcore, artsy en meer.

Hier zijn 5 vrouwelijke K-Pop-idolen die zowel het zachte meisje als de Insta-baddie-esthetiek kunnen rocken!

Jennie van BLACKPINK

Jennie's dualiteit is echt ongelooflijk, en het weerspiegelt zich in twee van haar meest dominante esthetiek: het zachte meisje dat nogal de engel is en de slechterik die een klasse apart is. We weten niet hoe ze het doet, maar het maakt haar des te aantrekkelijker.

Somi

Ongeacht de esthetiek die Somi rockt, ziet ze er altijd prachtig uit, zonder uitzondering. Meestal is ze het perfecte buurmeisje, maar soms schakelt ze het tussen de zachte meid en de slechte esthetiek, en we kunnen er geen genoeg van krijgen.

(G)I-DLE Soyeon

Een van de beste rappers in de Koreaanse entertainmentindustrie, Soyeon is gewoon een icoon. Haar persoonlijkheid is pluizig en schattig, maar als ze rapt, spuugt ze vuur. Dit contrast wordt ook weerspiegeld in haar stijl en esthetiek. Onnodig te zeggen dat haar Instagram-feed de perfectie zelf is.

Jang Wonyoung

Iets aan Wonyoung is zo charmant dat het moeilijk is om niet van haar te houden. Hoewel de meeste mensen verschillende esthetiek hebben op verschillende foto's, meestal afhankelijk van de styling of make-up, slaagt Wonyoung erin om zowel een zacht meisje als een slechterik te hebben in een fotoset met dezelfde outfit, achtergrond, haar en cosmetica. Het is allemaal in de ogen, voor Wonyoung.

Amber Liu

Amber's Instagram is een must-follow-account dat ons echt een glimp van haar geeft als persoon en als artiest. Het beste eraan is dat het openhartig is, maar ook esthetisch. Als Amber zacht wil zijn, is ze een zonnetje, maar er is geen vergelijking met haar voorsprong als ze een slechterik wil zijn.