Nieuws

5 K-beroemdheden die zouden slagen als professoren


Behalve dat ze extreem getalenteerd zijn in muziek, doen deze vijf beroemdheden het niet alleen goed op het gebied van muziek en entertainment, maar hebben ze ook bewezen uit te blinken in academici.

1. RM van BTS: Engels en literatuur

BTS' RM staat erom bekend Engels onder de knie te hebben door zelf les te geven, en zal zeker slagen als professor Engels. Hij spreekt niet alleen vloeiend Engels, maar de welsprekendheid waarmee hij woorden kan spreken en schrijven is iets waar we allemaal van kunnen leren.

2. Yoo Jae Suk: gastvrijheidsmanagement

Yoo Jae Suk staat bekend als een van de aardigste en meest zorgzame beroemdheden, en hij doet zijn uiterste best om ervoor te zorgen dat alle gasten van zijn shows zich op hun gemak voelen. Bovendien mogen we zijn komische kant ook niet vergeten, wat altijd een pluspunt is op het gebied van gastvrijheid.

3. Siwon van Super Junior: bedrijfskunde en economie

Afkomstig uit een familie van ondernemers, lijdt het geen twijfel dat Choi Siwon ook een scherpe geest voor zaken zou hebben. Hij heeft al de doorzetter, non-stop levensstijl die ook vaak wordt aangetroffen bij CEO's!

4. Kim Jong Kook: lichamelijke opvoeding

Meer dan eens heeft Kim Jong Kook bewezen dat als je fit wilt worden, hij degene is om naar toe te gaan. Met de opening van zijn YouTube-kanaal, 'Gym Jong Kook', kunnen fans echt zien hoe deskundig in de atletiekwereld Kim Jong Kook eigenlijk is. Wees voorzichtig. Als je de volgende dag zeker zijn les volgt, zullen je spieren schreeuwen van pijn.

5. Kim Jin Ho van SG Wannabe: zangleraar

De ervaren zangeres Kim Jin Ho staat bekend als een van de beste K-vocalisten en heeft velen versteld doen staan ​​met verschillende optredens. Zijn talent voor vaardigheid en vocale bereik kan niet worden overtroffen.

Bonus: acteur Lee Byung Hun zou ook een geweldige Engelse professor zijn. Bij zijn promoties voor 'G.I. Joe Retaliation' door middel van meerdere interviews, de acteur schokte veel mensen met zijn uitstekende Engels sprekende vaardigheden. Je zou nooit hebben geraden dat Engels niet zijn moedertaal is.