Blogs

5 K-Pop-idolen die K-Dramas regeerden in 2021

De eerste helft van 2021 was een ongelooflijke tijd voor K-Dramas, en de tweede helft biedt ook een aantal interessante aankomende en lopende titels. Een veel voorkomende trend onder drama's dit jaar is tot nu toe het casten van idoolacteurs. Hoewel veel kijkers sceptisch staan ​​tegenover idoolacteurs, bestaat er geen twijfel over dat ze krachtpatsers van talent zijn.

Hier zijn 5 Koreaanse idoolacteurs die het publiek versteld deden staan ​​met hun uitstekende uitvoeringen in enkele van de beste K-Drama's dit jaar!

14:00 Ok Taecyeon- 'Vincenzo' ( Spoiler alert! )

Taecyeons optreden in 'Vincenzo' was ronduit een absoluut spektakel. Geen enkele andere acteur had de kracht en intensiteit van zijn personage kunnen uitvoeren. Of je nu een K-Pop-fan bent of niet, het valt niet te ontkennen dat Taecyeon sterke gevoelens bij zijn kijkers opriep die tot het einde bleven hangen. Hij verdient zeker een eer voor zijn onvergelijkbare talent.

GOT7 Jinyoung- 'De Duivel Rechter'

Jinyoung's personage Kim Ga On was een van de best geschreven personages in 'The Devil Judge', en hij deed hetzelfde volledig recht. Het kan geen gemakkelijke taak zijn geweest om de contrasterende kenmerken van Ga On's naïviteit en vastberadenheid weer te geven, zijn schommeling tussen doen wat juist is en zijn instincten volgen, en, belangrijker nog, de diepte van zijn verdriet. Jinyoung bewees echt zijn beheersing over acteren met deze rol.

Meisjesdag Hyeri- 'Mijn kamergenoot is een Gumiho'

Tot grote vreugde van fans over de hele wereld maakte Hyeri haar comeback op het scherm met een van de liefste romantische komedies van 2021, 'My Roommate Is A Gumiho'. Ze was niet alleen schattig in haar rol als Lee Dam, maar ze voldeed ook volledig aan de verwachtingen van fans van de originele webtoon. Hyeri liet nog maar eens zien waarom ze zo geliefd is bij fans en medeacteurs.

Jung Jin Young- 'Politie Universiteit'

Een van de best beoordeelde K-Drama's van dit moment, 'Police University', wordt geleid door Jinyoung, en hij speelt zijn rol op een buitengewoon aangrijpende manier. Hij voegt een zekere kwetsbaarheid toe aan het verhaal, waardoor het drama verandert van een gewone misdaadthriller in een heel menselijk verhaal. Dit is misschien wel een van zijn beste optredens tot nu toe. Het zal interessant zijn om te zien hoe het drama afloopt.

Meisjesgeneratie Choi Sooyoung- 'Dus ik trouwde met een anti-fan'

'So I Married An Anti-fan' was een van de langverwachte K-Drama's van 2021, vooral omdat het een razend populaire roman is met een aantal bewerkingen. Het markeerde de schermcomeback van Choi Sooyoung en fans konden er niet blijer mee zijn. Sooyoung was zo onberispelijk in haar rol als Lee Geun Young dat kijkers verliefd op haar werden, ongeacht of ze fan waren vanMeiden generatieof niet.

Naast het bovenstaande, de cast van 'Imitation', met echte idolen in de hoofdrol Lee Jun Young van U-KISS ,Park Ji Yeon van T-ARA,Jongho,Yunho,HeiligeenSeonghwa van ATEEZ,WatenHwiyoung van SF9, Lee Soowong van Boys Republic , enAhn Danny van g.o.d;Dawon van SF9in 'Doom tot uw dienst'Chansung van 14:00 uurin 'Dus ik trouwde met een anti-fan'Kim Jae Kyung van Rainbowin 'De duivelse rechter'Red Velvet's YerienHongseok . van Pentagonin 'Blauwe verjaardag'Youngjae van B.A.Pin 'Politieuniversiteit'Yuri . van de meisjesgeneratiein 'Bossam: Steal the Fate' en meest recentelijkSHINee's Minhoin 'Yumi's Cells' deed het ook ongelooflijk goed met hun personages.