Blogs

6 Amerikaanse shows die geweldige Koreaanse remakes zouden maken


Hoewel het gebruikelijk is dat Koreaanse zenders spin-offs maken van andere Aziatische drama's of shows, krijgen kijkers zelden te zien dat een Amerikaanse show wordt omgevormd tot een Koreaanse versie. Maar met de uitzending van de Koreaanse spin-off van Jane the Virgin, die in binnen- en buitenland enorm populair is geworden, zijn hier zes Amerikaanse sitcoms en shows die geweldig zouden zijn om te zien als remakes in het Koreaans!

  Het kantoor:Oorspronkelijk een Britse sitcom, werd The Office aangepast in de VS en draait het om het dagelijkse werk van verschillende werknemers binnen een papierbedrijf in Scranton, Pennsylvania. Met snarky scripts en meme-waardige momenten, zou een spin-off van The Office gericht op het personeel in Korea ongetwijfeld veel gelach en zelfs meer meme-waardige momenten op het scherm brengen.


  Volle zaal:Het speelt zich af in San Francisco, Californië, en leeft onder één dak, een vader die weduwe is met zijn drie kinderen, twee van zijn beste vrienden en een vrij zwevende buurman en de avonturen die volgen. Terwijl Full House de belichaming van een typisch Amerikaans familiehuishouden liet zien, zou een Koreaanse remake van deze show een eye-opener zijn voor de cultuur, moraal en dynamiek van een typisch Koreaans gezin. RIP, Bob Saget.

  Drake en Josh:Een samenzwerende zusje en de avonturen van twee broers, getuige zijn van wat voor soort ups en downs zou gebeuren tussen de relatie van twee stiefbroers zou toch een interessante show maken.
  Vrienden:Als het op sitcoms aankomt, vergeet niemand ooit de iconische 'Friends'. Naast de komedie en chemie tussen een hechte groep vrienden, richt deze show uit het begin van de jaren 90 zich op liefde, huwelijk, echtscheiding, liefdesverdriet en nog veel meer. Het is ook de show waarvan bekend is dat hij Engels heeft gegeven aan de RM van BTS. Het zou ook geweldig zijn om RM een cameo te zien maken als deze show ooit een Koreaanse remake krijgt.


  Hannah Montana:U krijgt het beste van twee werelden! 'S Nachts de persona van een idool en overdag een normaal tienermeisje, dat zou een geweldige show zijn. Kijkers zouden zowel de glitter en glamour van de entertainmentwereld kunnen krijgen als de dagelijkse levensstijl van een student die zichzelf probeert te vinden en door het leven probeert te komen.

  De gouden meiden:Dit zou kijkers zeker aan het lachen maken, door het leven te volgen van vier bejaarde oma's met totaal verschillende persoonlijkheden, variërend van snarky tot naïef, die het niet leuk zouden vinden om ouderen door de ups en downs van romantische relaties, vriendschappen en meer te zien gaan.

Heb je ooit een van deze shows gezien en welke zou je de beste Koreaanse remake maken?