Blogs

6 Times BTS' V zag eruit als een real-life versie van Anime Characters

BTSlidINoftewel Kim Taehyung, wordt vaak geprezen om zijn knappe uiterlijk en boeiende uitstraling. Hij heeft de titel van No.1 knappe man gewonnen op verschillende lijsten. Door zijn perfecte eigenschappen ziet hij eruit als een echt anime-personage.

Hij zag er bij veel gelegenheden uit als een anime-personage, met als beroemde Kaneki Ken van Tokyo Ghoul. Hier zijn de andere gevallen waarin hij rechtstreeks uit een anime leek.

Kaneki Ken (Tokyo Ghoul)

Dit is zeker een bekende. Door het kapsel en de volledig zwarte kleding van V leek hij op de echte versie van Kaneki.

Osamu Dazai (Bungou Zwerfhonden)

Dazai-fan, iemand? Een nonchalante luchthavenlook van Tae gecombineerd met dat gepermanent haar, deed velen denken aan het karakter van deze Bungou Stray Dogs.

Kou Mabuchi (Ao Haru-rit)

In deze voorstelling straalt V een serieus soort aura uit, terwijl het personage Kou een lieve en rustige jongen is. Maar je kunt de gelijkenis in uiterlijk niet ontkennen.

Levi Ackerman (Aanval op Titan)

Iedereen die graag naar anime kijkt, kent ‘Levi’ van Attack on Titan wel. Op deze foto herinnert Tae ons aan hem.

Tobio Kageyama (Haikyuu !!)

Taehyung's Run-afleveringsoutfit matchte hem onbewust met Kageyama van Haikyuu of dat hij zelf een anime-enthousiasteling is; dit was misschien geen toeval.

Muzan Kibutsuji (Demon Slayer)

Hij is de belangrijkste schurk van de anime. Er zijn veel bewerkingen waarbij fans de hoed van Muzan aan Taehyung hebben toegevoegd of de originele foto van V hebben gebruikt en zeiden: zo ziet Muzan eruit zonder hoed.

Welke is jouw favoriet? Laat het ons weten!