Blogs

7 citaten uit 'Juvenile Justice' die je in diepe gedachten zullen achterlaten

Het K-Drama' jeugdrecht' werd uitgebracht op Netflix op 25 februari 2022. De serie van 10 afleveringen kreeg genoeg populariteit en aandacht. Het sterrenKim Hye-soo, Kim Mu-yeol , en Lee Sung-min aan de leiding.

Het gaat over een rechter die een hekel heeft aan jongeren. Uit alles wordt ze aangesteld als rechter van een jeugdrechtbank in het Yeonhwa-district. Ze heeft zo haar manieren om met dingen om te gaan en past uiteindelijk nieuwe methoden toe om de criminelen te straffen.

Bekijk deze topcitaten uit de serie 'Juvenile Justice'. Hier gaan we!

Ik heb gehoord dat kinderen onder de 14 jaar niet naar de gevangenis gaan, zelfs niet voor zoiets als moord - Seong Woo.Mensen onthullen vaak hun ware aard wanneer ze in het nauw worden gedreven. Dat is waarom mensen wreed zijn - Shim Eun Seok.


Ik was het die werd geslagen. Waarom moet ik elke keer wegrennen? - Seo Yu Ri.


Ze is een kind dat leed aan huiselijk geweld. Zulke kinderen worden nooit volwassen. 10 jaar, 20 jaar? Alleen de tijd zal verstrijken, maar ze zullen hoe dan ook gewoon als een misbruikt kind blijven. - Cha Tae Joo.

Ik haat jeugdige criminelen - Shim Eun Seok.


We moeten ze laten zien hoe streng de wet kan zijn! We moeten ze leren dat als je iemand pijn doet, je de consequenties moet betalen - Shim Eun Seok.


Ze zeggen dat er een heel dorp voor nodig is om een ​​kind op te voeden. Met andere woorden, het leven van een kind kan verwoest worden als het hele dorp het kind verwaarloost. -Shim Eun Seok.


Heb je Juvenile Justice gezien? Deel uw mening over het drama.