Blogs

7 knapste K-beroemdheden, volgens plastisch chirurgen

In een recente aflevering van ' TMI Nieuws ,' plastische chirurgen voegden zich bij het panel en noemden de zeven knapste mannelijke K-beroemdheden waar hun klanten zeer om vragen. Wil je weten wie ze hebben genoemd? Lees dan verder!

1. ASTRO's Cha Eunwoo

K-pop's legendarische 'Face Genius' rees boven de gelederen uit als de beste 'Face Wannabe Star', zoals genoemd door plastisch chirurgen. De aanwezigen bij de show merkten het perfect symmetrische gezicht van het idool op, dat in de Zuid-Koreaanse samenleving als ideaal wordt beschouwd. Zelfs de plastisch chirurgen onthulden hoe geschokt ze zijn als ze foto's van hem zien!

2. Seo Kang Joon

Alles aan Seo Kang Joon is knap, maar het meest gevraagde is om ogen als de acteur te hebben. Door zijn lichtbruine ogen lijkt het alsof hij contactlenzen draagt, terwijl dat niet zo is! Mannelijke klanten nemen vaak foto's van de acteur mee naar klinieken in de hoop ogen zoals hij te hebben!

3. BTS's V

Het gezicht van V is een mix van zowel de Koreaanse schoonheidsnorm als de westerse schoonheidsnorm. Velen hebben in het verleden de exotische eigenschappen van V bekritiseerd, en sommigen zagen hem zelfs aan voor een buitenlander of iemand van gemengd ras. Tijdens de show merkten plastisch chirurgen op dat veel mannelijke klanten ogen als V's willen; het is echter geen gemakkelijke taak om de glanzende ogen van V te repliceren, en velen kunnen het helemaal niet nabootsen!

4. Song Kango

'The Son of Netflix' Song Kang is een ander gezicht dat zeer begeerd is onder mannelijke plastische chirurgiecliënten. Sommigen hebben opgemerkt dat het gezicht van de rijzende acteur een mix is ​​tussen Cha Eunwoo en Yook Sungjae. Hoewel velen op hem willen lijken, is het creëren van een gezicht als dat van hem niet eenvoudig!

5. Yook Sungjae van BTOB

Yook Sungjae's buurjongen-look is al lang geliefd bij zowel K-popfans als K-dramafans. Een ding dat opvalt aan de idool-acteur zijn zijn ogen. Plastisch chirurgen merken op dat Yoon Sungjae dubbele oogleden heeft die zo uniek zijn, dat volgens velen bijna onmogelijk te repliceren is met cosmetische chirurgie!

6. Jin . van BTS

'Worldwide Handsome' Jin staat ook op de lijst van 'TMI News'! In het verleden heeft Jin de krantenkoppen gehaald, zowel in Zuid-Korea als internationaal, omdat zijn gezichtssymmetrie perfect overeenkomt met de 'gulden snede', waarbij mensen zijn gezicht vergelijken met de Griekse god Zeus. In het verleden is de man viraal gegaan vanwege zijn optredens op de rode loper, zelfs onder niet-K-pop-fans!

7. EXO's Sehun

Sehun is een van EXO's visuals, en het is geen verrassing waarom! Plastisch chirurgen complimenteerden Sehun's natuurlijke V-vormige kaaklijn en hoge neusbrug. Ze merkten op dat de neusbrug van het idool zo'n perfecte helling heeft. Als fans dat wilden, zouden ze het zelfs als glijbaan kunnen gebruiken!