Blogs

De 7 meest sexy mannelijke acteurs die monoliden rocken

Hoewel dubbele oogleden een populaire vorm van plastische chirurgie zijn, zijn monoliden erg geliefd in de Koreaanse samenleving. Tegenwoordig prijzen mensen mensen met monoliden voor hun traditionele schoonheid, evenals hun vermogen om er zowel fel als zacht uit te zien.

Hier zijn zeven mannelijke acteurs die mensen verbazen met hun prachtige monoliden.


1. Choi Woo Shiko

Choi Woo Shik, die vooral bekend is vanwege zijn rol in de film 'Parasite', is een acteur met verbazingwekkende monoliden. De acteur heeft schattige, hangende ogen waardoor hij er schattig en pluizig uitziet als hij lacht. Als hij echter een serieus gezicht heeft, ziet hij er cool uit en straalt hij charisma uit.

2. Park Seo Joon

Park Seo Joon, die in tal van geliefde drama's heeft gespeeld, zoals 'What's Wrong With Secretary Kim?' en 'Itaewon Class' is een andere acteur zonder dubbele oogleden. Ondanks dat hij monoliden heeft, heeft Park Seo Joon grote ogen die de melkweg in zich hebben. Bovendien laat zijn unieke oogglimlach altijd de harten van mensen sneller kloppen.

3. Ryu Jun Yeol

Ryu Jun Yeol is nog een andere acteur met aantrekkelijke monoliden. Hoewel zijn ogen niet zo groot zijn, heeft Ryu Jun Yeol een diepe blik waardoor je het gevoel krijgt dat je in zijn ogen verdrinkt. Daarom lijken ze groter als je in zijn ogen kijkt. Het vergroot alleen zijn charmes.

4. Woo Do Hwan

Woo Do Hwan is een acteur die met zijn monolids zijn dualiteit laat zien. Als hij serieus is, ziet hij er koud en katachtig uit met zijn scherpe ogen. Wanneer hij echter lacht, begint hij op een zachtaardige puppy te lijken, die onmiddellijk duizenden harten charmeert.

5. Lee Jae Wook

Lee Jae Wook heeft scherpe ogen die zijn mannelijke charme ten volle benutten. Zijn ene blik lijkt misschien koud, maar dat verandert allemaal als hij vrolijk lacht. Als hij grijnst, straalt hij spontaan een zachte charme uit vol onschuld, die zowel mannen als vrouwen fascineert.

6. Kim Kang Min

Kim Kang Min is een andere acteur die gezegend is met grote ogen, ook al heeft hij geen dubbele oogleden. Zijn hele aura schreeuwt vriendjesvibes dankzij zijn verbluffende visuals en mannelijke energie. Kim Kang Min, die aantrekkelijke monoliden heeft, is ook 188 cm lang, heeft een klein gezicht en heeft een lichaam als een model.

7. Choi Hyun Wook

Webdrama-kijkers kennen Choi Hyun Wook van zijn rol als Moon Ye Chan in 'Real:Time: Love', waar hij bekendheid verwierf door zijn vriendjeachtige beelden. Hoewel hij monoliden heeft, heeft hij ogen die zo diep zijn als de oceaan. Met zo'n unieke uitstraling is het moeilijk te geloven dat hij pas 19 jaar oud is!