Blogs

7 Mini K-Drama-series die je kunt bingewatchen

Hoewel de meeste Koreaanse drama's 16-24 afleveringen zijn en een speelduur van ongeveer 1 uur per aflevering hebben, zijn er ook een paar korte series die minder dan 4 uur in beslag nemen. Je kunt deze shows gemakkelijk in één keer bingewatchen.

Dit zijn de Koreaanse miniseries met meestal minder dan acht afleveringen en ook van korte duur. Als je op zoek bent naar een korte serie om de tijd door te brengen tijdens het weekend, dan hebben we hier de perfecte lijst voor je. Bekijk deze Koreaanse miniseries die je in één keer kunt bingewatchen.

1. Zeven eerste kusjes

afleveringen: 8 (10 minuten elk)

Een sprookjesverhaal waarin een vrouw die nog nooit een relatie heeft gehad, een eenzame 25 cent doorbrengteverjaardag. Op een dag ontmoet ze een Godin die haar de wens inwilligt om een ​​geschikte partner te kiezen uit zeven mannen, elk met een unieke persoonlijkheid en verhaal. Met een nieuwe man, begint een nieuwe aflevering. Het is een horloge vol plezier.

2. Nog een afscheid

afleveringen: 5 (10 minuten elk)

De korte serie vertelt het verhaal van een man (Seo In-guk) en een dame (Wang Ji-won) die elkaar ontmoette in de laatste momenten van haar leven en samen een buitengewoon mooie en veelbewogen dag doorbrachten. Wat er daarna gebeurt, is voor u om te weten. Deze miniserie voelt als een snelle rit in een achtbaan.

3. Splash Splash Liefde

afleveringen: 2 (elk 70 minuten)

Twee pechvogels uit verschillende tijdsperioden komen elkaar tegen wanneer een scholier (Kim Seul Gi) per ongeluk naar het Joseon-tijdperk wordt vervoerd. Daar ontmoet ze een koning (Yoon Doo Joon) die gestrest is door droogte en epidemieën in het koninkrijk. Beiden hebben hun eigen problemen, maar samen kan het wat rust in hun leven brengen.

4. Page Turner

afleveringen: 3 (elk 1 uur)

Een drama dat je verschillende emoties laat voelen, zal je aan het lachen en huilen maken. Drie middelbare scholieren (Ji Soo,Kim So Hyun, en Shin Jae Ha) elkaar door een moeilijke tijd helpen en hun dromen waarmaken wanneer een tragedie hun gelukkige leven treft. 'Page Turner' neemt je mee op een prachtige reis van zelfontdekking.

5. Een zonnige dag

afleveringen: 10 (12 minuten elk)

Een diepbedroefde man Kim Ji-ho (So Ji-sub), belandt op Jeju Island voor een werkproject. Daar loopt hij steeds dezelfde vrouw tegen het lijf (Kim Ji-won). Nadat ze allebei zijn beroofd, worden ze gedwongen om een ​​pension te delen. Door de gebeurtenissen van de dag waarop ze op elkaar vertrouwen, verlicht ze zijn verbrijzelde hart. Er is niet veel chaos gaande, gewoon een simpele goede serie.

6. Binggoo

afleveringen: 2 (60 minuten elk)

De titel van het drama 'Bing Goo', wat ijsheuvel betekent in het Engels, geeft je een idee van waar de show over gaat. Go Man Soo (Kim Jung Hyun) is een gewone man in de jaren 70 die per ongeluk in ijs wordt bevroren en 37 jaar later wakker wordt. Zijn leven neemt nu een schokkende wending. Maar onthoud, dit is een romantisch verhaal, dus onze hoofdrol zal niet lang lijden.

7. Koningin van de Ring

afleveringen: 6 (30 minuten elk)

Het is het verhaal van een meisje Nan-hee (Kim Seul-gi), die onzeker is over haar uiterlijk en voelt dat er nooit van haar zal worden gehouden. Op een dag ontvangt ze een magische ring van haar moeder, die de krachten heeft om de man te betoveren die de ring om haar vinger schuift. Haar leven verandert wanneer ze Se-gun (Ahn Hyo-seop). Het is een zelfreflecterend drama dat de les geeft om van jezelf te houden.

Wat zijn enkele andere mini Kdrama-series die je zou aanraden?