Blogs

8 fashion-forward K-popsterren die we volgend jaar willen zien op het Met Gala

philstarlife.com


De Filippijnse ster , een Engelstalige gedrukte en digitale krant in de Filippijnen, maakte een lijst van ' 8 fashion forward kpop start willen we zien op het Met Gala. '

Hier zijn de 8 K-popsterren die we volgend jaar graag zouden zien op het Met Gala!-Advertentie- Overslaan

SHINee's sleutel

Sleutel staat bij fans bekend om zijn keiharde en in-your-face gevoel voor stijl. Of het nu gaat om een ​​over-the-top monochromatische outfit of sportieve bloedachtige make-up, we zijn er zeker van dat hij er altijd fashion-forward uit zal zien.

EXO's Kai

Wanneer is meer dan alleen zijn knappe gezicht en statige figuur, hij heeft ook een luxueus gevoel voor stijl. Deze K-popster weet high-end merken te combineren met strakke outfits. Hij speelt ook graag met prints, texturen, stoffen en accessoires. Herinnert iemand zich zijn croptops nog? Iconisch.

Jennie van BLACKPINK

Als je denkt aan modieuze K-popsterren, Jennie zal altijd op de lijst staan. Deze mooie dame is op veel momenten altijd open geweest over haar liefde voor mode. Ze probeerde zelfs haar hand als moderedacteur in Vogue Korea .

BTS's V

IN wordt beschouwd als een van de grootste stijliconen in K-pop sinds hij van de wereld zijn catwalk maakt. Hij is een grote fan van abstracte prints, flamboyante texturen en het samenbrengen van unieke stukken.

HyunA

HyunA staat altijd bekend om haar explosieve aanwezigheid op het podium en haar unieke gevoel voor stijl. Deze sexy solist is altijd op de hoogte geweest van trends op social media of in de mode.

ZEVENTIEN's The8

Streetwear, luide kleuren, bijpassende coördinaten, hoeden, luide prints - ZEVENTIEN's The8 kan ze allemaal dragen. Deze K-popster staat bij fans bekend om te experimenteren met zijn outfits en zelfs met make-up.

Sunmi

Een modieuze vrouw op het podium, fotoshoots of in haar vrije tijd, zo doe je dat Sunmi is. Deze mooie dame staat bekend om haar vrouwelijke en girly outfits, met een vleugje glamour.

Big Bang's G-Dragon

Houd van hem of haat hem, G-Draak zal altijd een van de pioniersmode-iconen in de branche zijn. Deze ster maakte de weg vrij voor K-popsterren om plezier te hebben met kleuren, accessoires, laagjes of alles wat met mode te maken heeft.

Rond het web