Blogs

8 Kpop-idolen die mullets rockten

Een mul is een kapsel dat kort is aan de bovenkant maar lang aan de achterkant. Hoewel het een populaire stijl was in de jaren 80, lijken de harders een comeback te maken in de Kpop-scene. Sinds de eerste verschijning zijn harders altijd een kapsel geweest dat tot discussie leidde over de vraag of het een ja of nee is. Dus, hou je van het kapsel? Hier zijn 10 Kpop-idolen die harders hebben gewiegd om je te helpen beslissen.

1. V

In 2018 wiegde V de mul en sprak zelfs uit hoeveel hij ervan hield. Ik doe dit haar alleen omdat ik het voor mezelf wil. Veel mensen denken dat ik het niet leuk vind, maar ik doe het echt en daarom deed ik het, Taehyung probeerde een nieuwe look en hij rockte het. Het staat niet in V's DNA een slecht kapsel hebben.

2. Baekhyun

  In 2017 wiegde het EXO-lid een mul met iconische rode highlights erin voor het langverwachte Kokobop-concept van de groep. Het EXO-lid sprak zelfs uit dat hij werd vergeleken met voetballer Kim Byung Ji vanwege zijn haar en legde uit dat hij het deed om te passen bij het concept waar Kokobop voor ging, iets dat leek op een zomerse reggae-sfeer uit de jaren 80. Hoewel er gemengde reacties waren op de harder van Baekhyun, Ik denk dat ik het leuk vind . Doe je?

  3. JB

   In de 'Eyes on you'-teaserfoto's van GOT7 was JB te zien met een prachtige mul en fans konden er geen genoeg van krijgen. Hij zag er majestueus uit tijdens het optreden op het podium en hij had absoluut alles ogen op hem gericht .

   4. De8

    Minghao van Seventeen schudde niet alleen de harder, maar hij doodde hem. Hij zorgde ervoor dat de mul er extreem verfijnd uitzag en het verbeterde zijn uiterlijk als geheel, wat zijn visuele effecten vergrootte in plaats van af te doen. Als je dit kapsel bij hem ziet, wil je dat ook klap voor hem omdat het eruit zag heel fijn op hem.

    5. Mino

     De waarheid winnaar in rockende mul is Mino, want hoewel hij zijn mul in felgroen had, slaagde hij erin om de stijl moeiteloos uit te voeren. Fans hielden echt van deze stijl bij hem omdat het zijn gelaatstrekken complimenteerde en hem opviel.

     6. G-Draak

      De koning zelf, G-Dragon, besloot eerder dit kapsel te rocken en hij zag eruit als de schattigste pluizenbol ermee. Op de een of andere manier slaagde dit kapsel erin een paar jaar van de man af te scheren en hem er schattiger uit te laten zien dan ooit. Met dit kapsel waardoor hij eruitzag als een goede jongen , bewees G-Dragon dat harders er schattig uit konden zien.

      7. Taeyong

       Bekend om zijn onberispelijke visuals, is er geen kapsel dat de NCT 127-leider niet kan trekken. De harder die Taeyong zag, droeg alleen maar bij aan zijn uiterlijk en legde de nadruk op hoe evenwichtig zijn gezicht was. Er was niets normaal over dit kapsel, maar Taeyong slaagde erin om de harder te werken zoals de bovenmenselijk hij is.

       8. Eunhyuk

        Eunhyuk van Super Junior wiegde de harder en liet ons allemaal zien dat hij tijdloos is. Ondanks dat Super Junior meer dan tien jaar geleden debuteerde, ziet Eunhyuk er nog steeds uit alsof hij in de twintig is en hij trekt dit kapsel net zo goed of zelfs beter uit als idolen van juniorgroepen. Sterker nog, veel fans hopen dat hij ervoor zal kiezen om de harder weer te laten groeien, zodat ze hem deze blik kunnen zien doden nog een keer .

        Dus, hou je van mul?