Nieuws

88rising presenteert Double Happiness Global Digital Festival met Jackson Wang, MINO, Woosung, Seori en meer!

Als we luiden in het Jaar van de Tijger, 88stijgend heeft nieuws vrijgegeven dat ze plannen hebben gemaakt om de Dubbel Geluk: Wereldwijd Digitaal Festival . Dit festival herdenkt het Jaar van de Tijger en wordt live gehouden op 4 februari 2022, om 19.00 uur PST . Vol met vele K-Pop-notabelen en 88opkomende artiesten, zullen fans van over de hele wereld blij zijn te weten dat ze kunnen afstemmen via Facebook, YouTube of 88opkomende radio op SiriusXM. Jackson Wang is ingesteld om te dienen als headliner van het evenement naast vele andere notabelen, waaronder: Seori , Woosung , MIN, en meer!

Double Happiness Festival biedt exclusieve, visueel verbluffende optredens van artiesten over de hele wereld. De volledige lijst van betrokken artiesten omvat: Jackson Wang , MINO , Woosung , Audrey Show , Stephanie Poetri , Warren Tint , Seori , NATIONAAL , Confrontatie , Alex Porat , Amerika Oudere broer , Shayiting DE , Youngohm , en Yuzhen .

Na het succes van Azië stijgt samen , een virtueel evenement dat het collectief vorig jaar hield, zal de livestreamviering van 88rising dit jaar ook het Asian Mental Health Collective ondersteunen door middel van donaties die met de stream worden verdiend. Als je geen kaartje hebt voor Coachella in april om de epische overname van 88rising mee te maken, mis dan zeker de livestream van Dubbel Geluk: Wereldwijd Digitaal Festival ! Geniet van de opwinding van deze wereldwijde artiesten vanuit het comfort van je eigen huis.

Kick-off watertijgerjaar met Dubbel Geluk: Wereldwijd Digitaal Festival online op 4 februari 2022 om 19.00 uur PST.

Kijk of luister naar Double Happiness: Global Digital Festival op:

Youtube | Facebook | SiriusXM