Concerten / Evenementen

[CONCERT RECAP] 88opkomend 'Head in the Clouds'-festival in LA

Zion.T
Geschiedenis werd dit weekend geschreven op 88stijgend is de eerste ooit 'Head in the Clouds muziek- en kunstfestival' �vond plaats in� De engelen �aan de� Historisch staatspark van Los Angeles . Het festival had een met sterren bezaaide line-up met artiesten als Zion. T, Rich Brian, Keith Ape, George, Nicky, KOHH, en stomverbaasd, �het collectief tilde hun inaugurele festival naar een hoger niveau.


Bij binnenkomst waren enorme opstijgende wolkenballonnen die boven de hoofden van duizenden concertbezoekers uittorenden. Van fotomomenten tot lange merchandise-lijnen, er was geen gebrek aan dingen om uit te checken en te kopen op het festival. 88rising deed zelfs een exclusieve kledingsamenwerking met fashion powerhouse, RAAD EENS , om speciale shirts en hoodies uniek te maken voor het evenement. Voor degenen die niet probeerden hun kleerkast uit te breiden, organiseerde het evenement ook een groot aantal eetgelegenheden, waaronder lokale favorieten uit Los Angeles zoals� Howlin' Rays en Baohaus . Het eetgedeelte, versierd met lantaarns, omvatte ook alle soorten lokale Aziatische gerechten, van sinaasappelkip tot KBBQ en desserts zoals ijs en boba.


Onder de artiesten was de meest opvallende Koreaanse act� Zion.T . Hoewel het festival wat technische problemen had met het geluid, leek het publiek, wiens energie torenhoog was, het niet erg te vinden tijdens Zion.T's explosieve R&B-crooning. Hij speelde een aantal van zijn hits en eindigde met zijn klassieke ballad 'Two Melodies'.�


Zion.T's fans scandeerden zijn naam als een mantra tijdens het optreden en hij was een enorm gedenkwaardig optreden van de avond. Ondanks het warme LA-weer waren we grote fans van zijn stijlvolle outfit.
Bekijk dit bericht op Instagram

Bedankt LA en @88rising, dat was zo leuk!

Een bericht gedeeld door DUMMIE (@dumbfoundead) op 23 september 2018 om 12:54 uur PDTAndere Koreaanse artiesten houden van rappers stomverbaasd en Keith Ape sierde ook het podium en voerden enkele van hun hits uit. Dumbfoundeads 'Harambe' en 'Rocketman' sloegen extra hard toe en het publiek ging uit zijn dak voor de set van de LA native. Keith Ape was natuurlijk ook in staat om de Japanse rapper uit te brengen, KOHH , om hem te vergezellen op een live vertolking van 'It G Ma', naast een aantal andere cohort klassiekers.


Rich Brian had de publiekshype met zijn optreden.
Bekijk dit bericht op Instagram

Head In The Clouds gisteravond was krankzinnig. Bedankt voor de liefde LA.

Een bericht gedeeld door Rijke Brian (@brianimanuel) op 23 september 2018 om 15:27 PDTOptredens werden steeds dynamischer naarmate de avond vorderde, inclusief een speciale verrassingsgast! Niemand minder dan Anderson Paak � kwam opdagen om het podium te sieren met een paar van zijn bekende nummers, maar 'Glowed Up' pakte echt de kroon als het beste nummer dat hij van de avond uitvoerde. Zijn live weergave hiervan Kaytranada �geproduceerde track was ongelooflijk om te horen en te ervaren.
Het festival rondde zich af met een groots optreden van 88rising's grootste hits als 'Midsummer Madness' en Hogere Broeders ' hit track 'WeChat'. De energie van het hele park bruiste van 15.00 uur tot middernacht terwijl de artiesten grappen maakten, optraden en opblaasboten in de menigte gooiden.
Bekijk dit bericht op Instagram

Bedankt voor het slowdansen met ons bij HEAD IN THE CLOUDS

Een bericht gedeeld door 88stijgend (@88rising) op 23 september 2018 om 21:59 PDT


88rising is meer dan alleen een collectief, het is een beweging die enorm veel representatie geeft aan de niet-zo-conventionele Aziaat. De groep dient als een enorme stap in de richting van de hemelvaart naar de reguliere status voor degenen die anders enorm ondervertegenwoordigde en genegeerde artiesten zouden zijn. Het gevoel van trots en eigenwaarde dat de menigte aan het einde van de avond meekreeg, was het krachtigste wat het festival te bieden had, een ervaring die velen die aanwezig waren nooit zullen vergeten.