Speciale Eigenschappen

K-popsterren uit de jaren 90 en hun wildste kapsels

HOT, Kang Sung Hoon, Sung Yuri, Bada, Eunji, T.O.P, Eunji, Shinhwa, Ryeowook, TVXQ, Wheesung, Yoo Seung Joon, Yang Hyun Suk, Cool, Hwanhee Wie had ooit gedacht dat het modieus zou zijn om je haar te laten groeien alsof het een plant is of het vast te knopen om op dierlijke vormen te lijken? Introductie - of herintroductie - K-Pop-haarstijlen uit de jaren 90! Als je dacht dat je favoriete idoolstijlen 4D waren, maak je dan klaar om een ​​aantal echt gekke stijlen te zien.Fin.K.L's Sung YuriFin.K.L lid Gezongen Joeri trok zeker de aandacht van mensen omdat ze waren zoals de Mooi zo van de jaren '90 - een mooi gezicht met behoorlijk gek haar. Te midden van een groep die verder vrij normale, rechte lokken droeg, viel Sung Yuri op met haar opgestoken haar, soms vanwege Sailor Moon flair, soms gewoon om eruit te zien als een levendige kamerplant.


Roo'ra's Lee Ji HyunDe staartjes houden daar niet op. Uitchecken Lee Ji Hyun 's ragdoll 'doen! Het resultaat is een opvallende gelijkenis met de Raggedy Ann pop, wat een interessante look is om te imiteren.


ShinhwaMet dat explosieve haar, de Shinhwa leden gaven een nieuwe betekenis aan de term 'blonde bommen'. Soms, als het even te gek werd, hielden de leden hun haar getemd met haarbanden en hoeden. Ach ja, swag.


HEET

Over blondjes gesproken, hier is HEET 's Kangta cosplayen als Sasuke met zijn groep schaduw gekloond Naruto s.


O-24

Ooit waren dreadlocks zelfs in de K-Pop-wereld populair. Jaren negentig meidengroep O-24 is een bewijs van dat feit, omdat ze met hun gevlochten imitatie hulde brachten aan de dreadlocks-stijl.


WheesungR&B-zanger Wheesung was vroeger ook een fan van dreadlocks, en wikkelde zelfs zijn vlechten in met bandana's.


S.E.S's BadaS.E.S hadden behoorlijk wat wild haar, maar het was Bada die schitterde met haar beroemde 'antennehaar' dat Lee Soo Man zelf aanbeden. Met haar pompons en dunne pony zorgt Bada voor een anime-look in het echte leven.


Het kapsel is zo beroemd dat zelfs populaire idolen het vandaag hebben geprobeerd. Bekijken:


Een roze 's Eunji
Super Junior 's Ryeowook


Oerknal 's BOVENKANT


Kang Sung Hoon van SechskiesSechskies 's Kang Sung Hoon droeg wat de mannelijke versie van 'antennepony' werd genoemd, compleet met een middenscheiding en lang, bungelend haar aan de zijkanten. Voeg wat blonde highlights en gel toe voor dat extraatje oomph , en de transformatie van Kang Sung Hoon in een bij is voltooid. Voila .Seo Taiji en Yang Hyun Suk van de jongens


Voor het geval je je afvroeg waar YG-entertainment krijgen hun gekke kapselideeën van oude foto's van de OG Yang Hyun Suk het spelen van vreemde versies van de 'antenne-knal' kan een aantal vragen beantwoorden. Uiteindelijk kon geen enkele hoeveelheid highlights en willekeurige ski-uitrusting dat kapsel redden.


Cool's YuriAls het enige vrouwelijke lid van haar groep, Koel 's Joeri had al het haar waar haar stylisten mee konden spelen om deze unieke, gekke, soms rommelige brouwsels te creëren.


Yoo Seung Joon
Waarom stoppen bij alleen stekelig haar als je op een willekeurige zij-achtige manier naar de zijkant kunt gooien? Of verf je haar gewoon in een felle tint van Hallo-C oranje? Gewoon, waarom niet?


Fly to the Sky's Hwanhee

Vlieg naar de hemel 's Hwanhee huilde blijkbaar toen hij werd gestyled met het 'leeuwenhaar'. Denk niet dat iemand het hem kwalijk kan nemen.


Bonus: TVXQZe worden niet beschouwd als idolen uit de jaren 90, maar ik denk niet dat het vergezocht is om dat te zeggen TVXQ werd geïnspireerd door hun generatie van misleide zonneschijn s. Deze knappe gezichten hebben sindsdien hun uiterlijk geüpgraded. Dank. Goedheid.Daar heb je het, enkele van de wildste kapsels uit de jaren '90! Favorieten? Laat het ons weten in de reacties hieronder!