Blogs

Aankomende Koreaanse drama's en films aangepast van webtoons om naar uit te kijken in 2021

Webtoons leveren al lang hoogwaardige inhoud en bronmateriaal voor Koreaanse drama's, en deze drama's hebben bijna altijd een overweldigend positieve reactie gekregen, deels door de opwinding die werd overgebracht door de lezers en fans van de webtoon en deels door de aantrekkingskracht van K-Dramas zelf . 2020 eindigde met het immense succes van ‘ Sweet Home ,' die ook werd aangepast vanuit een webtoon, en 2021 zal een hele nieuwe reeks aanpassingen inluiden die al voor veel buzz zorgen. Daarnaast ' Ware schoonheid ,' die nu al in de lucht is, hier zijn enkele webtoons die zijn bevestigd voor aanpassingen in 2021.

'Ze zou het nooit weten' of 'Sunbae zet die lippenstift niet op'

' Ze zou het nooit weten ' met in de hoofdrolSF9'sRowoonen Won Jin Ah net zo Chae Hyeon Seung en Yoon Song Ah, respectievelijk, is een bewerking van de Naver-webtoon met dezelfde naam en wordt uitgezonden vanaf 18 januari 2021. Het is een oprechte, romantische komedie over een junior medewerker die nogal verliefd is op zijn senior en daar eerlijk over is . De senior is echter absoluut gekant tegen het daten van jongere mannen.

'Rauw'

Een man gumiho (legendarische negenstaartvos) zijn vossenkralen worden weggenomen door een student bij een ongeluk en de twee gaan samenwonen om het probleem op te lossen. 'Raw' is ook gebaseerd op een originele webtoon en in de bewerking zal Jang Ki Yong de hoofdrol spelen als Shin Woo Yeo ,Meiden dag'sHyerinet zo Lee Dam , Kang Hana net zo Yang Hye Sun , Kim Do Wan als Doe Jae Jin, en Bae In Hyuk net zo Gye Seon Woo . De met sterren bezaaide cast en de aanlokkelijke verhaallijn zijn nu al spannende fans.

'Hel gebonden'

Gebaseerd op ' Trein naar Busan ' en ' Schiereiland ' regisseur Yeon Sang Ho ’s originele webtoon met dezelfde naam, de dramabewerking van ‘ Hel gebonden ’ zal sterYoo Ah In, park jonge min ,Kim Hyun Joo,en Won Jin Ah . Choi Kyu Soko , die samenwerkte met Yeon Sang Ho op de originele webtoon, zal de dramaversie scenarioschrijven. 'Hellbound' is een bovennatuurlijk apocalyptisch drama waarin engelen mensen tot de hel lijken te veroordelen. De echte vloek is echter de mensheid zelf.

‘Alwetende Lezer’

Hoewel het geen K-Drama-aanpassing is, is de originele webtoon ' Het gezichtspunt van de alwetende lezer ’ wordt verfilmd. Het verhaal draait om een ​​jonge man die zich in het universum van zijn favoriete webroman bevindt. Nadat hij het verhaal volledig heeft gelezen, weet alleen hij hoe deze wereld zal eindigen en hoe te overleven. De cast is nog niet bevestigd, maar de film staat gepland voor een release in 2021. Hij zal worden geproduceerd door Realies Pictures, die ook ' Samen met de goden: de laatste 49 dagen, ’ wat de opwinding voor deze aanpassing al versterkt.

'Yumi's Cellen'

Met in de hoofdrolKim Go Eunin de hoofdrol van Yumi, ‘ Yumi's Cellen ' wordt een drama dat animatie-elementen combineert om de authenticiteit van de originele webtoon echt aan te passen. Yumi is een gewone kantoormedewerker van in de dertig die liefde en plezier vindt in de kleine dingen. Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van Yumi's hersencellen, en de innovatieve nieuwigheid zal zeker een megahit worden.

Naast het bovenstaande zijn er nog enkele andere webtoons zoals ‘ Nanolist ,’ ‘ Dappere burger ' en ' De brief van Yeon ’ zijn dit jaar ook in de maak voor verfilming.