Nieuws

Acteur Choi Tae Joon te zien als speciale gast in drama 'Twenty-five, Twenty-one'

www.wikitree.co.kr

ActeurChoi Tae Joonzal een bijzondere verschijning maken in het drama' Vijfentwintig Eenentwintig .'

Het tvN-zaterdagdrama 'Twenty-Five Twenty-one' is een drama over de liefde en groei van jonge mensen die in het tijdperk van 1998 van hun dromen zijn beroofd. De hoofdpersonen zijn Na Hee Do (gespeeld doorKim Tae Ri) van de schermclub van de middelbare school en Baek Yi Jin (gespeeld doorNam Joo Hyuk), een student uit een rijke familie, hebben elk moeilijkheden door het Koreaanse IMF.


In de laatste aflevering, aflevering 4, was Baek Yi Jin te zien tijdens de selectiewedstrijd voor het nationale team. Tijdens deze aflevering vroeg Hee Do aan Yi Jin: ' Waarom wortel je voor mij? Zelfs mijn moeder niet.' Als antwoord legde Yi Jin uit: ' Omdat je me hoop geeft. En ik wil meer voor je' waardoor kijkers uitkijken naar wat zich tussen de twee personages zal ontvouwen.


Choi Tae Joon wordt echter aan de foto toegevoegd en voegt wat meer vonk toe aan het verhaal. Choi Tae Joon zal de rol spelen van Jeong Ho Jin , lid van de nationale schermploeg. In aflevering 5 wordt Jeong Ho Jin gezien terwijl hij naar iemand in het vliegtuig staart en ook naar Na Hee Do kijkt terwijl hij naast haar zit. Toen Hee Do zich omdraaide om te kijken, sloten de twee ogen elkaar en glimlachten naar elkaar.


Deze komende aflevering zal nu zien hoe het liefdesverhaal zich zal ontvouwen met de toevoeging van het personage Jeong Ho Jin. De vijfde aflevering van 'Twenty-five, Twenty-one' wordt uitgezonden op 26 februari om 21:10 KST.