Nieuws

Actrice Jang Na Ra gaat trouwen!

Op 3 juni, actriceJang Na Ra |(41) bracht het nieuws van haar huwelijk aan fans met een oprechte boodschap, geüpload op haar officiële fanclubwebsite!

Jang Na Ra schreef op deze dag,


'Vandaag wil ik heel persoonlijk, maar ook heel blij nieuws brengen. Ik ga trouwen!
Nadat we de afgelopen 2 jaar een relatie hebben gehad met deze goede vriend van mij, die 6 jaar jonger is dan ik en in videoproductie werkt, hebben we eindelijk een partnerschap in het leven beloofd. Ik viel voor zijn lieve glimlach, zijn vriendelijkheid, zijn oprechte integriteit en vooral voor de manier waarop hij zich gedragen terwijl hij zijn hart in zijn werk stortte. Ik ben zo blij om mijn leven voort te zetten naast deze respectvolle persoon, en dus kon ik niet wachten om dit geluk eerlijk te delen met jullie allemaal, mijn dierbare fans!
Ik beloof dat ik gelukkig en met vreugde zal leven. Het voelt als gisteren dat iemand zoals ik, zonder groot talent in wat dan ook, debuteerde als een beroemdheid, maar de tijd is echt voorbij gevlogen. Ik dank u allen oprecht om mij te koesteren en te steunen, terwijl u over mij waakt met vriendelijkheid in uw ogen.
Direct na de bruiloft ben ik van plan jullie allemaal heel snel te begroeten met een spannende nieuwe productie! Ik hoop een actrice te worden die zich aan elk moment wijdt, altijd dankbaarheid en een gevoel van verantwoordelijkheid in het hart koestert.
Ten slotte bied ik mijn oprechte excuses aan dat ik niet meer details kan vrijgeven, aangezien mijn verloofde een niet-beroemdheid is en vanwege zijn relatie met mij ongemak kan ondervinden in zijn werkveld. Begrijp het alsjeblieft. Dank je!
Eerlijk,
Jang Na Ra. '

Ondertussen debuteerde Jang Na Ra in 2001 als solozanger en bracht hij talloze hits uit zoals ' Bekentenis ', ' April Verhaal ', ' Mooie droom ', en meer. Ze werd ook een succesvolle actrice, met in de hoofdrol ' Nieuwe non-stop ', ' Bestemd om van je te houden ', ' Ga terug koppel ', enz.

Proficiat aan het paar met hun aanstaande huwelijk!

[UPDATE] Volgens het bureau van Jang Na Ra zal de actrice eind juni een kleine, besloten huwelijksceremonie houden.