Nieuws

Actrice Jung Ho Yeon geniet hernieuwde bekendheid nadat ze op 'Squid Game' verscheen met een grote sprong in volgers op sociale media

www.insight.co.kr

Actrice Jung Ho Yeon , die verschijnt op de Netflix originele serie ' Inktvisspel ,' wint snel enorm aan populariteit bij zowel Zuid-Koreaanse fans als buitenlandse fans met een enorme toename van volgers op sociale media.

In totaal 456 mensen die het allemaal financieel moeilijk hebben, worden meegenomen naar een mysterieus spel waarin ze kans maken op een forfaitair bedrag in het 'Squid Game'. Deze deelnemers worden uitgenodigd om enkele van hun kinderspelletjes te spelen, maar moeten hun leven op het spel zetten om het geld te winnen dat hen een kans geeft om aan hun financiële problemen te ontsnappen.

In de originele Netflix-serie 'Squid Game' neemt Jung Ho Yeon de rol aan van Kang Sae Byeok, wie is een zakkenroller die een hard leven leidde. Kang Sae Byeok ontsnapte uit het noorden en probeerde geld te verdienen om voor haar broers en zussen te zorgen en haar ouders naar Zuid-Korea te brengen. Sae Byeok verliest echter al haar geld nadat ze is opgelicht door een makelaar. Dus neemt ze deel aan dit gevaarlijke spel met de laatste kans en laatste hoop om haar familie bij elkaar te brengen.

Jung Ho Yeon, een model dat actrice werd, verbeeldde de rol van Kang Sae Byeok perfect en greep de kijkers met haar uitzonderlijke acteerkunsten. Nu de show aan populariteit wint, krijgt Jung Ho Yeon ook veel aandacht en erkenning. Ze is niet alleen populair geworden in Zuid-Korea, maar ook bij buitenlandse kijkers, waardoor haar volgnummer omhoogschoot. In slechts een paar dagen tijd steeg het aantal volgers op Instagram van Jung Ho Yeon van 400 duizend naar 1,6 miljoen.

Ondertussen maakte Jung Ho Yeon haar debuut in 2013 via OnStyle's 'Korea's volgende topmodel seizoen 4' en op de derde plaats komen. Met haar verschijning in 'Squid Game' hebben veel internetgebruikers haar acteervaardigheden en haar charmes geprezen door te zeggen: ' Ze is zo geweldig,' 'Ze is echt goed in acteren, ondanks dat het haar eerste keer was dat ze acteerde,' en 'Ze krijgt veel volgers sinds de show ook in het buitenland is uitgebracht.'