Nieuws

aespa brengt S.E.S' hit 'Dreams Come True' uit als onderdeel van remasteringproject

entertain.naver.com

aespazullen hun eigen versie van uitbrengen S.E.S het hitnummer ' Dromen komen uit ' als onderdeel van een remastering project!

Samen met YouTube heeft SM een remasteringproject uitgevoerd dat verschillende muziekvideo's en muziekbronnen van legendarische artiesten die de afgelopen 20 jaar door SM zijn geproduceerd, opschaalt en remastert, tot een versie die geschikt is om tegenwoordig op digitale platforms te worden gestreamd. In het bijzonder zijn deze geremasterde nummers uitgebracht via SM-STATION .

Het nummer 'Dreams Come True' werd in 1998 door S.E.S uitgebracht, en in deze nieuwe versie, die door aespa zal worden uitgevoerd, wordt gezegd dat het concept van aespa een hiphop-vibe aan de originele popsong zal toevoegen. Daarnaast heeft BoA ook deelgenomen aan de productie van het nummer, inclusief de choreografie en visuele regie.

Het geremasterde nummer wordt op 20 december om 18.00 uur KST uitgebracht op grote binnenlandse en wereldwijde muziekstreamingsites.

Bovendien zal het nummer ook pre-released worden op de ' 2021 Winter SMTOWN: SMCU EXPRESS ', die zal worden uitgebracht als een van de ' SMTOWN 2022: SMCU EXPRESS ' aanstaande 27 december 18:00 KST. Kijk je ernaar uit?