Drama's

Ahn Hyo Seop, Jeon Yeo Bin en Kang Hoon gecast in Netflix' Koreaanse remake van 'Some Day or One Day'

Netflix heeft gegotenAhn Hyo Seop, Jeon Yeo Bin Gratis mp3-download , en Kang Hoon als de hoofden van drama' In jouw tijd ', een Koreaanse remake van de populaire Taiwanese serie, ' Op een dag of op een dag '.

'Into Your Time' vertelt het verhaal van een vrouw genaamd juni Hee , die zelfs na een jaar nog te maken heeft met het verlies van haar vriend. Op een dag wordt ze verwrongen terug in de tijd naar het jaar 1998, en ontmoet... ja heon , een jonge man die precies op haar overleden vriend lijkt.

Eerst zal acteur Ahn Hyo Seop de dubbele rol op zich nemen van: Yeon Joon , Jun Hee's overleden minnaar, en Si Heon, een jonge man die in het jaar 1998 leeft. Tegenover Ahn Hyo Seop, actrice Jeon Yeo Bin van ' Vincenzo ' neemt ook twee verschillende rollen op zich als Jun Hee en Min ja . Sterker nog, wanneer Jun Hee merkt dat ze vervormd terug in de tijd is, gaat ze het lichaam van een ander meisje genaamd Min Joo binnen en leeft in haar schoenen.

Tot slot, acteur Kang Hoon van ' De rode mouw ' zal de rol op zich nemen van in Kyu , de beste vriend van Si Heon die ook van Jun Hee houdt.

Geregisseerd door Kim Jin Won , het brein achter ' De onschuldige man ', ' Mijn land ', en meer, 'Into Your Time' (titel onder voorbehoud) zal in de nabije toekomst naar Netflix komen.