Blogs

#Already5Years: Terugkijkend op legendarische 'Unpretty Rapstar'-gevechten

Wauw, kun je geloven dat het alweer vijf jaar geleden is dat seizoen 1 van ' Unpretty Rapstar '? Het lijkt erop dat hoe ouder je wordt, hoe sneller de tijd voorbij vliegt. Hoe dan ook, ik ben nog steeds boos dat ze het programma na seizoen 3 hebben stopgezet. Unpretty Rapstar was een wedstrijdshow voor vrouwelijke rap met verschillende rappers en zelfs leden van meidengroepen. Het toonde een nieuwe kant aan deze dames die we nog nooit eerder hebben gezien, en we vonden het geweldig.

Sommige van deze rapgevechten waren LEUK om te zien; sommige waren vernederend. Desalniettemin houden we van rapgevechten, en hier zijn enkele van de beste rapgevechten uit de drie seizoenen van de show. Check it out en vergeet nooit de erfenis van 'Unpretty Rapstar'!

1) SEIZOEN 2 - Yezi vs. Sooah

Dit was eerlijk gezegd behoorlijk vernederend om naar te kijken voor Soo Ah, omdat ze niet echt iets kon laten zien. Yezi, ook wel gekke hond genoemd, domineerde haar optreden en liet de wereld zien dat ze toch geen underdog is.


2) SEIZOEN 1 - Jessi vs. Lil Cham


Oh god, weer een vernederende strijd om te zien. Ik had bijna medelijden met Lil Cham die naar deze rapbattle keek, en hoe verdrietig het ook was, het was verbazingwekkend woest. Iedereen hield van Jessi's slechte kant -- het was iets totaal anders dan het 'mooie idoolbeeld'.

3) SEIZOEN 3 - Yuk Jidam & Euna Kim vs. Miryo & Giant Pink

Ik hield van deze groepsrapstrijd omdat het eigenlijk zo hevig was. De dolk in Miryo's ogen is zeker voelbaar in die thumbnail, maar de jonge Yuk Jidam & Euna Kim lieten zich niet wegjagen. Yuk Jidam heeft zelfs haar rap-optreden VERMOORD.

4) SEIZOEN 3 - Nada & Soyeon vs. Grace & Ash-B

Nog een GEWELDIGE groepsstrijd om te zien -- ik was vooral onder de indruk omdat alle vier deze zangers vrijwel underdogs waren voordat ze in deze show verschenen (met uitzondering van Soyeon van Produce 101). Desalniettemin lieten ze geweldige BARS zien, en wat nog belangrijker is, Ash-B was in staat om zichzelf te verlossen van een niet-zo-hete seizoen 2-optreden.

5) SEIZOEN 3 - Yuk Jidam vs. Janey

Deze was ook weer een bloedstollende strijd om naar te kijken. Yuk Jidam keek oprecht woedend toen ze haar tralies naar Janey spuugde, maar de onverschrokken Janey rende niet weg. Ze was sterk en brutaal en klopte op haar best, en won uiteindelijk ook de strijd!

6) SEIZOEN 3 - Nada vs. Giant Pink

Deze twee dames waren gemakkelijk een van de topkandidaten voor het winnen van het seizoen, en velen hadden hoge verwachtingen. Giant Pink, alom geliefd om haar dictie en haar toon, vertoonde een verontrustende uitvoering toen ze haar regels niet meer kon herinneren.

7) SEIZOEN 1 - Jessi vs. Kisum

Wat een verontrusting! Terwijl Kisum de underdog was, was Jessi verbijsterd toen Kisum die rapstrijd volledig versloeg! Hoe goed Jessi ook is, Jessi gaf haar verlies toe en gaf rekwisieten aan Kisum voor de barbaarse uitvoering.

8) SEIZOEN 1 - Tymee vs. Jolly V

En... niemand zou ooit de legendarische ONOFFICILE rap-diss-battle van Tymee & Jolly V kunnen vergeten. Het was niet eens een echte rap-battle, maar ze gingen er tegenaan en maakten ruzie met elkaar. Tijdens de diss kwamen de emoties duidelijk over, want er was al spanning al voor de uitzending. Desalniettemin was het enorm vermakelijk voor de kijkers en blijft het nog steeds een van de beste rapbattles op het programma!

Ik kan niet geloven dat het alweer vijf jaar geleden is dat 'Unpretty Rapstar' voor het eerst werd uitgezonden. Hoopt ​​iemand anders binnenkort op een herstart? Ik hoop dat het gebeurt! Laat ons tot die tijd weten wat JOUW favoriete rapgevecht van Unpretty Rapstar was in de reacties hieronder!