Nieuws

Alle focus ligt op de bruiloft van Son Ye Jin en Hyun Bin, aangezien het 'huwelijk van de eeuw' slechts een paar uur verwijderd is

entertain.naver.com

de bruiloft vanZoon Ye JinenHyun Binwordt het 'huwelijk van de eeuw' genoemd, en het nadert een dag verwijderd. Omdat ze na hun debuut meer dan tien jaar als topsterren hebben geregeerd, kwam het nieuws over hun huwelijk niet alleen in Zuid-Korea maar ook in het buitenland.

Alle aandacht is gericht op hun bruiloft, net zoals dit de geboorte is van een ander topsterrenpaar. Veel mensen zijn nieuwsgierig geworden naar waar de twee op date gingen en wat ze over elkaar zeiden tijdens officiële evenementen nadat Son Ye Jin en Hyun Bin hun relatie publiekelijk hadden aangekondigd. Nu is iedereen nieuwsgierig naar hun trouwlocatie, trouwjurk en aanwezigen.

Eerder werd gemeld dat de moeder van Son Ye Jin voor 12 miljoen KRW (~ 9.907 USD) aan huwelijksgeschenken had gekocht. Daarom verwachten velen dat de bruiloft in de paar miljard KRW (zes cijfers USD) zal zijn.


Er is onthuld dat Son Ye Jin en Hyun Bin hun huwelijksceremonie zullen houden in het Aston House in het Grand Walkerhill Hotel in Gwangjang-dong, Gwangjin-gu, Seoul, op 31 maart om 11.00 uur KST. Ook is bekend geworden dat de bruiloftsgasten bij het ontvangen van de huwelijksuitnodigingen is gevraagd de vertrouwelijkheid van de bruiloft te bewaren.

Aston House Weddings worden beschouwd als de mooiste huishuwelijken. Het heeft een onafhankelijke tuin in de buurt van de berg Acha, die ver van het hoofdgebouw van het hotel ligt, zodat het eventuele verstoringen van buitenaf kan blokkeren en een prachtige sfeer kan creëren.

Een ander voordeel is dat tijd en ruimte vrij kunnen worden gebruikt, aangezien de ceremonie slechts één keer per dag wordt gehouden. Son Ye Jin en Hyun Bin plannen ook een receptie na de hoofdceremonie, dus de verwachting is dat ze lang de tijd zullen hebben om het met de gasten te vieren.

Omdat het een bruiloft is van een topsterrenpaar, zullen veel bekende sterren als gasten aanwezig zijn. Ondanks de COVID-19 zijn de meest spectaculaire gasten aanwezig op de bruiloft.

Son Ye Jin en Hyun Bin ontmoetten elkaar via de film ' Onderhandeling ' in 2018. Tijdens de promotieperiode lieten de twee een lieve sfeer zien en leken sindsdien close te zijn. Geruchten dat de twee aan het daten waren, zijn in deze tijd verschillende keren naar voren gebracht, maar beide acteurs ontkenden de geruchten.

Dan, na hereniging met het drama' Crashlanding op jou ,' de twee gaven hun relatie officieel toe in 2021, vlak nadat het drama was geëindigd. Nadat ze hun relatie publiekelijk hadden aangekondigd, verstopten ze hun liefde niet en toonden ze hun relatie aan het publiek, zoals samen reizen naar het eiland Jeju en samen naar het toneelstuk van Hwang Jung Min kijken.

Toen, eerder dit jaar, deelde Son Ye Jin met haar fans dat ze had besloten ombind de knoopmet Hyun Bin, zeggende: ' Er is iemand met wie ik graag mijn leven zou voortzetten.' Hyun Bin bevestigde het nieuws ook via zijn bureau en maakte het nieuws van het huwelijk officieel.