Speciale Eigenschappen

allkpop's Top 50 K-Pop-nummers van 2014: 50-41

Raina, Taeyang, G-Dragon, BTOB, Jiyeon, TEEN TOP, ZE:A, San E, annemieturtelboom, MC Mong, Sunmi, GOT7Van romanceschandalen tot contractgeschillen tussen bureau en artiest, 2014 was een echte achtbaanrit voor de K-Pop-industrie. Maar zelfs met alle afleiding en tegenslagen, brachten onze favoriete idolen enkele van de meest oorverdovende liedjes uit, die onze gewonde harten kalmeerden.


Voor dit jaar is onze allkpop medewerkers hebben talloze releases doorzocht om je een lijst te geven van vijftig van de meest opmerkelijke nummers van het jaar. (Opmerking: om op deze ranglijst te komen, moesten de nummers ter overweging zijn uitgebracht tussen de datums van 1 januari 2014 tot 15 december 2014.) De nummers worden vermeld op basis van een combinatie van populariteitsniveau op allkpop , ranglijsten van muziekgrafieken, prijzen voor muziekshows en de mening van het personeel.


Vandaag brengen we u de ranglijst voor de nummers eenenveertig tot vijftig op onze lijst.


Hier is allkpop 's ' Top 50 K-Pop-nummers van 2014'!

vijftig. TIENER TOP ' Mijn excuses '

Album : Teen Top 20's Love Two 'EXITO'

Label : T.O.P Media

Laat los Datum : 9 november 2014

Voor TEEN TOP mag 2014 worden geteld als hun 'pauze'-jaar. Met beperkte promoties en optredens in de lucht, deden TEEN TOP boys het rustig aan met hun nieuwste comeback mini-album, 'EXITO'. TEEN TOP veranderde met succes hun imago van punky en beestachtige idolen in sentimentele jongens met een gewond hart en raakte de harten van de luisteraars met 'I'm Sorry', gekenmerkt door rechttoe rechtaan teksten en groovy instrumentals.
49. Jiyeon ' 1 MIN 1 SEC '

Album : Nooit

Label : Kerninhoud Media

Laat los Datum : 20 mei 2014

allkpop BeoordelingT-ara's Jiyeon's langverwachte solodebuut trok de aandacht vanwege haar sexy choreografie en nog verleidelijkere MV en uitvoering. Ondanks dat het een van de zwakkere nummers was die werd geproduceerd door hitmaker-team Duble Sidekick, stond Jiyeon goed genoeg op zichzelf zonder het nummer te verdrinken in concept en buitensporige promoties. Elke ademhaling die Jiyeon voor het nummer neemt, is opzettelijk en dat gold ook voor de release van het album. Jiyeon werpt eindelijk het imago van het jongste lid van zich af en bloeit op tot een volwassen artiest met '1 MIN 1 SEC.'48. ZE:A ' Ademen '

Album : Eerste Homme

Label : Star Empire Entertainment

Publicatiedatum : 2 juni 2014
Het is een fantastisch jaar geweest voor de jongens van ZE:A. Ze kregen niet alleen veel perstijd en schermtijd in het algemeen, maar ook de individuele werken van elk lid schitterden echt, wat de populariteit van de groepen verhoogde. 'Breathe' was ook een van de beste releases van ZE:A; hoewel ze niet in de hitlijsten konden worden geplaatst, hebben zeblijven nog steeds als een van de groepen om hun grenzeloze vooruitgang nauwlettend in de gaten te houden.
47. MC Mongo ' Mis me of diss me '

Album : Miss Me Of Diss Me

Label : Dream T Entertainment

Publicatiedatum : 3 november 2014
allkpop Beoordeling


MC Mong had een van de meest succesvolle en krachtige comebacks van 2014 en versloeg VIXX's 'Error' en B2ST's '12:30' in de hitlijsten met zijn albumverkoop. Ondanks de negatieve opmerkingen die hij ontving voor zijn acties in het verleden, naast zijn vijfjarige onderbreking, oogstte de comeback van MC Mong veel belangstelling vanwege de provocerende titel en, natuurlijk, de eersteklas kwaliteit van het titelnummer was precies wat de fans verwachtten . Met behoud van zijn oude stijl van rappen, verwerkte MC Mong snaarinstrumenten en openhartige teksten om emoties bij de luisteraars op te wekken.
46. BTOB 'Je bent zo vliegen'

Album : Beweging

Label : Kubus Entertainment

Laat los Datum : 29 september 2014
Eindelijk kunnen de jongens van BTOB vrij rondlopen op het podium met hun energieke track 'You're So Fly'. En met dit leuke nummer behaalde BTOB de eerste plaats in de hitlijsten voor de week dat het werd uitgebracht, terwijl de MV op YouTube meer dan 2.200.000 views bereikte en dezelfde week ook hoog in de Gaon Social Charts stond. Het nummer werd nog populairder onder buitenlandse luisteraars omdat het te zien was in 'America's Next Top Model'.


Vier vijf. GOT7 ' Meisjes Meisjes Meisjes '

Album : Eerste mini-album - Begrepen?

Label : JYP Entertainment

Publicatiedatum : 20 januari 2014

allkpop Beoordeling


De start van GOT7 was verrassend succesvol. Ondanks het gebrek aan promoties, maakte GOT7 naam in de industrie met verbluffende podiumprestaties, waarin vechtsporten en verschillende trucs werden verwerkt. Deze zeven jongens, vermengd met swag en puppy-achtige schattigheid, gluurden naar de #1 plek in de Billboard's World Album Charts en scoorden zelfs hoog in real-time hitlijsten in Korea.
44. Sint E. x Lijn ' De zoetheid van de midzomernacht '

Album : Projectsingle 'Midsummer Night's Sweetness'

Label : Pleitte

Publicatiedatum : 12 juli 2014'Midsummer Night's Sweetness' werd uitgeroepen tot een van de themaliedjes van 2014 en staat hoog tussen de talrijke samenwerkingen die net dit jaar zijn uitgebracht. Met Raina's zoete en rustgevende zang en San E's ritmische stroom, bewoog 'Midsummer Night's Sweetness' zich gemakkelijk naar de top van de hitlijsten. Het rustgevende nummer stond bovenaan 10 verschillende hitparades en er werd zelfs voorspeld dat het een lange tijd in de hitparades zou worden en zelfs de tweede 'Some' van het jaar zou worden.
43. Sunmi ' Volle maan '

Album : Volle maan

Label : JYP Entertainment

Laat los Datum : 17 februari 2014

allkpop Beoordeling


2014 was het jaar voor soloartiesten, en voormalig Wonder Girls-lid Sunmi onthulde uniek - en absoluut getalenteerd - genoeg te zijn om haar status in de felle entertainmentindustrie te behouden. Na '24 Hours', waar Sunmi het publiek verleidde met haar terughoudende hippe dans, werd 'Full Moon' in een week tijd ruim een ​​miljoen keer bekeken. Met haar verleidelijke zang en nog aantrekkelijker optreden steeg Sunmi naar de top; ze was zelfs te zien op de '2014 MAMA' en werd bekroond met de prijs voor beste dansvoorstelling.42. GD x Taeyang ' goede jongen '

Album : Goede jongen

Label : YG Entertainment

Laat los Datum : 21 november 2014

allkpop Beoordeling'Good Boy' was een van de meest voorspelbare maar toch indrukwekkende nummers van 2014. Het was een langverwachte track van deze subeenheid, en stelde niet teleur! 'Good Boy' werd via YouTube gerangschikt als de best bekeken K-Pop MV van november en werd overladen met lof. 'Good Boy' scoorde hoog vanwege het algehele unieke en levendige concept en de kwaliteit van de prestaties van de jongens.
41. Een roze ' LUV '

Album : Roze LUV

Label : A Cube Entertainment

Laat los Datum : 24 november 2014

allkpop BeoordelingHoewel de groep dit jaar afstudeerde van hun titel als militair-idool, ontwikkelde A Pink hun muzikaliteit en richtte zich op het ontwikkelen van een meer gedefinieerd imago voor de groep met 'LUV'. A Pink bleef hun mooie buurmeisje-imago pushen en opnieuw slaagden ze erin de harten van het publiek te veroveren. 'LUV' scoorde ook indrukwekkend hoog in de hitlijsten, omdat ze een alles-in-een-hit op realtime-charts bereikten en zelfs de #1-plek op de dagelijkse hitlijsten veroverden.

allkpop's 'Top 50 K-Pop Songs of 2014' wordt bepaald door het personeel.