Nieuws

Ambtenaren uit de entertainmentindustrie onthullen dat het Song Ji Hyo's eigen keuze was om haar haar te knippen

www.wikitree.co.kr

Er is de laatste tijd veel over gesproken Het nieuwe kapsel van Song Ji Hyo in de laatste aflevering van ' Rennende man .' Veel kijkers waren verrast om de actrice met een korte pixie-cut te zien, terwijl de fans dat warenteleurgesteld in de stylist.

Echter, volgens reflectie1 , het wasSong Ji Hyo's keuze om het kapsel te krijgen. Veel mensen uit de entertainmentindustrie legden uit: ' Song Ji Hyo koos ervoor om zelf haar kapsel te veranderen.'

Veel medewerkers die met Song Ji Hyo in de entertainmentindustrie hadden gewerkt, legden uit dat de actrice haar haar kort wilde knippen omdat ze haar uiterlijk wilde veranderen.

Een ambtenaar van de productie van het rassenprogramma legt uit: ' Ze wilde dat dit nieuwste korte kapsel een verandering in haar stijl zou geven. Als ze haar kapsel niet mooi zou vinden, had ze ook niet op haar sociale media gepost.' Een andere entertainmentfunctionaris voegde toe: ' Met haar jarenlange ervaring als actrice kunnen medewerkers of haarstylisten haar niet vertellen dit en dat te doen. Ze zou dat kapsel uit eigen wil hebben gekregen.'


Eerder verscheen Song Ji Hyo in de laatste aflevering van 'Running Man' die op 28 november werd uitgezonden, met een hoed over haar korte pixie-kapsel. Destijds prezen en complimenteerden de castleden allemaal het nieuwe kapsel van Song Ji Hyo, maar de kijkers waren hierover verdeeld.


Fans van Song Ji Hyo uitten hun teleurstelling over de recente look van Song Ji Hyo en plaatsten zelfs een verklaring over deze kwestie. Zijeen verklaring vrijgegeveneisen dat de stijl van de actrice wordt veranderd.

Ondertussen heeft Song Ji Hyo noch haar bureau hierover nog een officiële verklaring vrijgegeven.