Nieuws

Amerikaanse R&B-artiest Giveon vertelt over zijn virale interactie met BTS's V tijdens de AMA's en een mogelijke samenwerking

Op een recente TikTok Live, Amerikaanse R&B-zanger en songwriter Giveon sprak over zijn ontmoeting met BTS en zijn interactie met Kim Taehyung .

Hij onthulde dat hij BTS twee keer ontmoette, tijdens de Grammy's en de American Music Awards 2021. Toen hem werd gevraagd naar mogelijke samenwerkingen, noemde hij zijn leuke interactie metIN.


'Ik hou van BTS. Ik heb ze bij de AMA's gezien toen ik letterlijk halverwege de uitvoering stopte om (V) de hand te schudden. Ik dacht dat hij hier was en ik dacht: oké, ik moet dit nummer blijven zingen' - Giveon

Tijdens de AMA's van 2021 werden sociale media gek toen Giveon stopte halverwege zijn optreden om Taehyung de hand te schudden , die trilde van zijn optreden in de menigte. Het werd een van de opvallende momenten van de avond.


Giveon maakte ook fans enthousiast toen hij antwoordde: 'Kunnen we dit manifesteren' naar een tweet wensend voor een collab tussen hem en V. Beide artiesten delen een wederzijds respect voor elkaar , en fans hopen samen met hen een toekomstig project te zien.