Nieuws

Amerikaanse zanger Oliver Tree verontschuldigt zich voor het gebruik van de begrafenisfoto van wijlen Jonghyun om zijn tour te promoten

Eerder, K-Pop-fans eisten een fatsoenlijke verontschuldiging van een Amerikaanse zangeres Oliver Tree zoals hij werd gezien met behulp van de lateJonghyun's begrafenisfoto om zijn tour in 2019 te promoten.

In 2019 plaatste Oliver Tree een gephotoshopte foto van zichzelf op zijn officiƫle YouTube-community-tabblad waarin hij zijn 'Goodbye Farewell Tour' promootte. Hij gebruikte de begrafenisfoto van Jonghyun en verving de foto van Jonghyun door zijn eigen foto. Toen hij de foto voor het eerst plaatste, kreeg hij veel kritiek waardoor hij de post onmiddellijk verwijderde.

Hoewel de zanger de post verwijderde, had hij geen behoorlijke verontschuldiging gepost tijdens de aanzienlijke terugslag. Daarom zijn K-Pop-fans naar sociale media gegaan om excuses aan te vragen aan de zanger.

Als reactie plaatste Oliver Tree een verontschuldiging op zijn persoonlijke Instagram. Hij schreef, ' Met betrekking tot de Jonghyun-foto wil ik mijn excuses aanbieden aan hem en iedereen die gekwetst is door de afbeelding die jaren geleden op mijn accounts is geplaatst. Ik was niet van plan iemand pijn te doen.'