Blogs

De Amerikaanse zanger CUPID wil de eer claimen van Seventeen omdat hij beweert dat de groep zijn nummer 'Cupid Shuffle' heeft gekopieerd

Onlangs is er een discussie geweest tussen netizens en fans, zoals een Amerikaanse zangeres op Twitter beweert:Zeventienzou zijn lied hebben gekopieerd' Cupido Shuffle '.

Op 14 augustus, zanger Cupido getweet' Dit is de muziekbusiness! Die 'geïnspireerde' kaart is VERLOPEN. Het bedrijf is niet gedaan. @pledis_17 Ik heb de blauwdruk gemaakt. Dat kostte $ @SeventeenFY ' samen met een video van zijn nummer 'Cupid Shuffle' en Seventeen's' Links rechts ' bewerkt om door elkaar te spelen.

-Advertentie- Overslaan

Sindsdien zijn de meningen over deze kwestie verdeeld over Twitter, aangezien zowel fans als internetgebruikers hun mening over de nummers tweeten.

Sommige fans stellen dat het nummer van Seventeen anders is dan Cupido-nummers, terwijl andere fans hun excuses aanbieden aan de Amerikaanse zangeres en aangeven dat ze een e-mail zullen sturen. Pledis Entertainment hierover navragen. De kwestie in kwestie is echter nog geregeld.

Rond het web